K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.612 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar Linux Mint kurmak için diskimi bölmem gerekiyor ama aşağıdaki hatayı alıyorum. Evet dedikten aşağıda bir hata çıkıyor ve hiçbir şekilde bu hatayı çözemiyorum ve sadece Windows 10'da çıkıyor bu hata. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar Linux Mint kurmak için diskimi bölmem gerekiyor ama aşağıdaki hatayı alıyorum. Evet dedikten aşağıda bir hata çıkıyor ve hiçbir şekilde bu hatayı çözemiyorum ve sadece Windows 10'da çıkıyor bu hata. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #2 MBR biçimlendirmeyi denediniz mi ?
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.612 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #3 G_JCaesar dedi: MBR biçimlendirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ve disk MBR.
G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #4 CMD komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp komutları sırayla yazar mısınız: "diskpart" "list disk" (burada PC'de bulunan diskler listelenecek.) Diskin numarasına bakıp "sel disk 0" yazın (0 yerine sorunlu diskin numarası yazılacak) "create partition primary" "select partition 1" "active" "format FS=NTFS quick" komutlarını dener misiniz. Tırnak işaretlerini koymadan ama.
CMD komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp komutları sırayla yazar mısınız: "diskpart" "list disk" (burada PC'de bulunan diskler listelenecek.) Diskin numarasına bakıp "sel disk 0" yazın (0 yerine sorunlu diskin numarası yazılacak) "create partition primary" "select partition 1" "active" "format FS=NTFS quick" komutlarını dener misiniz. Tırnak işaretlerini koymadan ama.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.612 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #5 G_JCaesar dedi: CMD komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp komutları sırayla yazar mısınız: "diskpart" "list disk" (burada PC'de bulunan diskler listelenecek.) Diskin numarasına bakıp "sel disk 0" yazın (0 yerine sorunlu diskin numarası yazılacak) "create partition primary" "select partition 1" "active" "format FS=NTFS quick" komutlarını dener misiniz. Tırnak işaretlerini koymadan ama. Genişletmek için tıkla...
G_JCaesar dedi: CMD komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp komutları sırayla yazar mısınız: "diskpart" "list disk" (burada PC'de bulunan diskler listelenecek.) Diskin numarasına bakıp "sel disk 0" yazın (0 yerine sorunlu diskin numarası yazılacak) "create partition primary" "select partition 1" "active" "format FS=NTFS quick" komutlarını dener misiniz. Tırnak işaretlerini koymadan ama. Genişletmek için tıkla...
G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #6 KyryloDN dedi: Eki Görüntüle 1003997 Genişletmek için tıkla... Hocam diski yeni mi aldınız? bana ulaşır mısınız facebook'tan Log in to Facebook Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know. www.facebook.com
KyryloDN dedi: Eki Görüntüle 1003997 Genişletmek için tıkla... Hocam diski yeni mi aldınız? bana ulaşır mısınız facebook'tan Log in to Facebook Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know. www.facebook.com
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.612 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #7 G_JCaesar dedi: Hocam diski yeni mi aldınız? Bana ulaşır mısınız Facebook'tan. Log in to Facebook Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know. www.facebook.com Genişletmek için tıkla... Diski yeni almadım 3 ay önce aldım Ulaşacağım size Facebook'tan. G_JCaesar dedi: Hocam diski yeni mi aldınız? Bana ulaşır mısınız Facebook'tan. Log in to Facebook Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know. www.facebook.com Genişletmek için tıkla... Mesaj yazdım size. Son düzenleme: 2 Mayıs 2021
G_JCaesar dedi: Hocam diski yeni mi aldınız? Bana ulaşır mısınız Facebook'tan. Log in to Facebook Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know. www.facebook.com Genişletmek için tıkla... Diski yeni almadım 3 ay önce aldım Ulaşacağım size Facebook'tan. G_JCaesar dedi: Hocam diski yeni mi aldınız? Bana ulaşır mısınız Facebook'tan. Log in to Facebook Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know. www.facebook.com Genişletmek için tıkla... Mesaj yazdım size.