Çözüldü Windows 10 disk bölümlerini birleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

499337

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben 600 GB HDD kullanıyorum. D: Diski bende aşırı boş. D: Diskindeki alanın birazını C: Diskine aktarmak istiyorum. Peki bunu nasıl yapacağım? Nasıl diski biçimlendirip D: Diskindeki alanın fazlasını C: Diskine aktaracağım? Umarım anlatabildim. :) Cevaplarınızı bekliyorum.

Çözüm
Bunun için AOMEI Partition Assisant gibi programlar kullanabilirsiniz. İlk olarak uygulamayı indirip kurun. Sonra D diskine sağ tıklayıp resize/move deyin. D diskinden ne kadar ayırmanız gerekiyorsa yazın ve uygulayın. İşlem bittikten sonra C diskine sağ tıklayıp "Merge" diyin ve Ekrandan C diskini ve ayırdığınız boş alanı seçin. İşlem bittikten sonra istedikleriniz olacaktır.
Bunun için AOMEI Partition Assisant gibi programlar kullanabilirsiniz. İlk olarak uygulamayı indirip kurun. Sonra D diskine sağ tıklayıp resize/move deyin. D diskinden ne kadar ayırmanız gerekiyorsa yazın ve uygulayın. İşlem bittikten sonra C diskine sağ tıklayıp "Merge" diyin ve Ekrandan C diskini ve ayırdığınız boş alanı seçin. İşlem bittikten sonra istedikleriniz olacaktır.

Çözüm
@499337 anladığım kadarıyla diskleri ayırmak istiyosunuz.
D: diskindeki fazla alanı C: diskine aktarmak istiyorum. Bu disk ayırma değildi bence.
Bunu windows araçlarıyla yapmanın bir yolu yok mu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı