Markswn Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 243 3 Şubat 2021 #11 382019 dedi: Windows çökmüş. Genişletmek için tıkla... Nasıl Windows kurarım tekrardan başka PC yok. Assecreed dedi: Onarmaya başlamadan önce geçmek için bir tuşa basın demesi lazım. Bir tuşa basıp geçin Windows açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Basıyorum dönüyor dönüyor ama açılmıyor ne kadar beklemem lazım.
382019 dedi: Windows çökmüş. Genişletmek için tıkla... Nasıl Windows kurarım tekrardan başka PC yok. Assecreed dedi: Onarmaya başlamadan önce geçmek için bir tuşa basın demesi lazım. Bir tuşa basıp geçin Windows açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Basıyorum dönüyor dönüyor ama açılmıyor ne kadar beklemem lazım.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #12 Markswn dedi: Basıyorum dönüyor dönüyor ama açılmıyor ne kadar beklemem lazım. Genişletmek için tıkla... 5 dakika bekleyin.
Markswn dedi: Basıyorum dönüyor dönüyor ama açılmıyor ne kadar beklemem lazım. Genişletmek için tıkla... 5 dakika bekleyin.
Markswn Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 243 3 Şubat 2021 #13 Assecreed dedi: 5 dakika bekleyin. Genişletmek için tıkla... Windows açıldı fakat disk kullanımı %100 System en çok harcayan olarak gözüküyor.
Assecreed dedi: 5 dakika bekleyin. Genişletmek için tıkla... Windows açıldı fakat disk kullanımı %100 System en çok harcayan olarak gözüküyor.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 3 Şubat 2021 #14 Markswn dedi: Windows açıldı fakat disk kullanımı %100 System en çok harcayan olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Windows'unda kesin bir sorun var.
Markswn dedi: Windows açıldı fakat disk kullanımı %100 System en çok harcayan olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Windows'unda kesin bir sorun var.
Markswn Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 243 3 Şubat 2021 #15 382019 dedi: Windows'unda kesin bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Tekrar mı kurayım.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #16 Markswn dedi: Windows açıldı fakat disk kullanımı %100 System en çok harcayan olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sistem açıldıktan sonra %100 kullanım olması normal. Biraz bekleyin. Diskin kullanımı nornale dönecektir. Düzeldiği zaman HDD Sentinel programından diskin sağlık durumunu paylaşınız.
Markswn dedi: Windows açıldı fakat disk kullanımı %100 System en çok harcayan olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sistem açıldıktan sonra %100 kullanım olması normal. Biraz bekleyin. Diskin kullanımı nornale dönecektir. Düzeldiği zaman HDD Sentinel programından diskin sağlık durumunu paylaşınız.