Selamlar, bir süre önce HDD sağlık testleri yaparken çeşitli uygulamalar yüklemiştim HD sentinel HDD Life HD Tune gibi. Bunların birini yükledikten sonra diskimin görünüşü değişti. Benim için bir problem değil fakat olmaması daha iyi olur diye bu sorunu çözmek istiyorum. Fotoğraflarını aşağıya bırakacağım nasıl çözebilirim acaba bu sorunu?
Evet dediğini yaptım sonra restart attım fakat sorun düzelmedi. Bu arada düzelmeyince uygulamayı dosyalarıyla beraber kaldırmıştım bu bir anlam ifade etmez herhalde değil mi?
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...
Denedim hocam onu da. Sonuç yine aynı.
Ayrıca önceden diske sağ tıklayınca BitLocker diye bir şey çıkmıyordu fakat şimdi böyle bir şey çıkıyor.
Yani en azından ben çıkmadığını hatırlıyorum.