Windows 10 donma sorunu

İyi akşamlar. Bugün her zamanki gibi bilgisayarı açtığım zaman anormal bir takılma ve donma yaşandığını fark ettim. Gerek derse girerken, gerekse Chrome'a girerken, (Chrome'a girmesi şakasız 10 dakika sürdü. Beyaz ekranda yüklenmesi 10 dakika sürdü yani.) bilgisayar çok fazla takıldı ve dondu. Ne olduğu hakkında en ufak fikrim olmamakla beraber güç bela açabildiğim görev yöneticisi'nden SS'ler de aldım. CPU %80, RAM %90 kullanılıyordu. Hiçbir şey açık değildi, boşta bekliyordu. (Steam, Epic vb. bir şey de açık değil.) biliyorum, Windows 10 CPU veya RAM'i çok kullanıyor ama bu kadar takılma ve donması hiç normal değil, ilk defa oluyor.
Sistem:
Ekran kartı: AMD Radeon R7 240 2 GB.
İşlemci: FX-6300 (3.5GHz).
RAM: 4x2=8 GB (Dual Channel).
İşletim sistemi: Windows 10 Pro (64 Bit.)
SS'ler ektedir.

Dosya Ekleri

• Sistem.PNG
    Sistem.PNG
    17 KB · Görüntüleme: 75
  • İşlem.PNG
    İşlem.PNG
    19,3 KB · Görüntüleme: 71
ramını 4 görüyor eminmisin bi sıkıntımı var yoksa pcde 8 var diyosun 4 var virüsle alaskıyo yok bana görev yöneticinden en çok kullanılan programı atarmısın yada discord varsa bana
ulaş

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı