arif2121 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 16 11 Ekim 2022 #1 Windows 10 durup dururken donup kalıyor. Hiçbir şey yapmıyorum. Kapatınca düzeliyor. Ama tekrar yapıyor.
Windows 10 durup dururken donup kalıyor. Hiçbir şey yapmıyorum. Kapatınca düzeliyor. Ama tekrar yapıyor.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.943 Çözümler 44 11 Ekim 2022 #2 Arka planda çalışan kullanmadığınız program varsa kapatın veya format atın.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #3 Ssd mi kullanıyorsunuz, ve işlemci sıcaklığınız nedir masaüstünde?
zeus keydrop Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 815 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #4 SSD mi var HDD mi?
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #5 Bu benimde başıma gelmişti yakın zamanda format attıysanız lütfen ekran kartı driverlarını güncelleyin yada yüklü değilse kurunuz. Düzelecektir.
Bu benimde başıma gelmişti yakın zamanda format attıysanız lütfen ekran kartı driverlarını güncelleyin yada yüklü değilse kurunuz. Düzelecektir.
arif2121 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 16 11 Ekim 2022 #6 ORGANIZE dedi: Arka planda çalışan kullanmadığınız program varsa kapatın veya format atın. Genişletmek için tıkla... Yok normal youube izlerkende donup kalıyor ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ dedi: Bu benimde başıma gelmişti yakın zamanda format attıysanız lütfen ekran kartı driverlarını güncelleyin yada yüklü değilse kurunuz. Düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Güncel yeni formatladım zeus keydrop dedi: SSD mi var HDD mi? Genişletmek için tıkla... Windows ssd ye kurulu oyunlarım hdd
ORGANIZE dedi: Arka planda çalışan kullanmadığınız program varsa kapatın veya format atın. Genişletmek için tıkla... Yok normal youube izlerkende donup kalıyor ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ dedi: Bu benimde başıma gelmişti yakın zamanda format attıysanız lütfen ekran kartı driverlarını güncelleyin yada yüklü değilse kurunuz. Düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Güncel yeni formatladım zeus keydrop dedi: SSD mi var HDD mi? Genişletmek için tıkla... Windows ssd ye kurulu oyunlarım hdd