Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.488 Makaleler 9 Çözümler 12 28 Mayıs 2018 #2 Boş bir klasör açıp içine atmayı dener misin? Aynı hatayı bu şekilde çözmüştüm.
S serdalfil Hectopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 2 1 Haziran 2018 #3 Carlsberg dedi: Boş bir klasör açıp içine atmayı dener misin? Aynı hatayı bu şekilde çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hangi klasörün içerisine uzantısı ile birlikte yazabilirmisiniz
Carlsberg dedi: Boş bir klasör açıp içine atmayı dener misin? Aynı hatayı bu şekilde çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hangi klasörün içerisine uzantısı ile birlikte yazabilirmisiniz
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.488 Makaleler 9 Çözümler 12 1 Haziran 2018 #4 Yalnızca boş bir klasör, bildiğimiz dosyanın olduğu yerde sağ tıklayıp "Yeni>Yeni Klasör'e" tıkla sonra bu işlem yapmaya çalıştığını o boş klasörün içine at.
Yalnızca boş bir klasör, bildiğimiz dosyanın olduğu yerde sağ tıklayıp "Yeni>Yeni Klasör'e" tıkla sonra bu işlem yapmaya çalıştığını o boş klasörün içine at.