Windows 10 Dosya Gezgini Yavaşlığı

Alim Köksal

Hectopat
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1-2 aydır Windows 10 kullanıyorum. İlk başlarda bir sorun yoktu. Sadece sesden biraz sıkıntı yaşadım. Ama şimdi artık ne olduysa Bilgisayarıma tıklıyorum yaklaşık 2-3 dakika cevap vermiyor. ''Üzerinde çalışılıyor...'' yazısında kalıyor ve 2 dakika sonra simgeler geliyor fakat sadece isimleri. Dosyaların görüntüleri gelmiyor. Sadece beyaz simge görüntüsü geliyor. Bu tüm klasörlerde oluyor. Denetim masasına girerken bile. Normal kullanımda, oyunlarda yavaşlık yok ama klasörler neden açılmıyor? Resimlerin önizlemesi bile gelmiyor. Lütfen yardımcı olun. Geri Windows 8.1 Pro'ya dönmeli miyim?

Pentium G2020 2.9GHz
4 GB RAM DDR3 1333MHz
HD5570 Ekran kartı
500 GB Toshiba HDD
Asus P8H61-M LX3 Plus R2.0 Anakart

Son düzenleme:
Dosya fazlalığı, RPM gücünün zayıflığı, virüs bulaşması vesayire sorunlardan olur.

Dosya fazlalığı, RPM gücünün zayıflığı, virüs bulaşması vesayire sorunlardan olur.
Merhabalar cevabınız için teşekkürler. Malwerabytes ile bilgisayarı tarattığımda bir adet PUP.Optional.Amonitize isimli bir virüs buldum.
Sizce bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Tarama şu an devam ediyor.

Herşeyden olabilir. Siz virüsleri silin ve şunları yapın.

1- KASPERSKY 2016 ile tarayın

2- MALWERABYTES ile taratın.

3- En kötüsü önemli dosyalaranızı yedekleyip format atın.

Bu yöntemi uygulayıp fazla kafa yormadan programlarınızı kaybetmeden sorunu çözebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…