Windows 10: Dosya gezgininde search çalışmıyor

burakxwme

Hectopat
Windows 10 dosya gezgininde bir sürü dosyam olduğu için arama yapamıyorum ve tıklamıyor bile.
1909 güncellemesinden sonra oldu herhalde, çözümü bilen arkadaş çok acil yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 1909 uzun süredir kullanıyorum. Arama çubuğu ve dosya aramaların da herhangi bir sorun yok.
Windows search hizmetin açık mı? Dosya araması için bu hizmetin açık olması gerekiyor.
Ayrıca Başlat > Ayarlar > Arama > Windowsta arama giriş yapın. Dizin oluşturma seçeneklerini kontrol edin.

Windows 10 1909 uzun süredir kullanıyorum. Arama çubuğu ve dosya aramalarında herhangi bir sorun yok.
Windows search hizmetin açık mı? Dosya araması için bu hizmetin açık olması gerekiyor.

Evet açtım,kapattım,yeniden başlattım ben değil firmamın yarısın da oldu bu sorun bazı bilgisayarlar da sorun yaşamamaktadırlar. Tıklayıp aratmasa bir yolu bulunur da tepki bile göstermiyor. Kime sorsam güncelleme yaptım sonra sonuç bu diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…