Özgür6034 Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Merhaba bugün klasöre dosyaları sırasına göre koyduktan sonra Dosya Gezgini'ni kapattıktan sonra yerleri değişiyor. Bu neden olur? Bununla ilgili ayarı var mı?
Merhaba bugün klasöre dosyaları sırasına göre koyduktan sonra Dosya Gezgini'ni kapattıktan sonra yerleri değişiyor. Bu neden olur? Bununla ilgili ayarı var mı?
F Fatih053 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 Knk çok bilgim yok ama yardım amaçlı diyim virüs veys kötü amaçlı bir yazılım indirmiş olabilirmisiniz
Knk çok bilgim yok ama yardım amaçlı diyim virüs veys kötü amaçlı bir yazılım indirmiş olabilirmisiniz
Özgür6034 Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 Fatih053 dedi: Kanka çok bilgim yok ama yardım amaçlı diyeyim virüs veys kötü amaçlı bir yazılım indirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara fazla bir şey indirmem diğer dosyalarda olmuyor sadece ETS 2 mod klasöründe oluyor.
Fatih053 dedi: Kanka çok bilgim yok ama yardım amaçlı diyeyim virüs veys kötü amaçlı bir yazılım indirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara fazla bir şey indirmem diğer dosyalarda olmuyor sadece ETS 2 mod klasöründe oluyor.
F Fatih053 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 Özgür6034 dedi: Bilgisayara fazla bir şey indirmem diğer dosyalarda olmuyor sadece ETS 2 mod klasöründe oluyor. Genişletmek için tıkla... Steamda dogrula dosyaları bir istersen
Özgür6034 dedi: Bilgisayara fazla bir şey indirmem diğer dosyalarda olmuyor sadece ETS 2 mod klasöründe oluyor. Genişletmek için tıkla... Steamda dogrula dosyaları bir istersen
Özgür6034 Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #5 Fatih053 dedi: Steam'de dogrula dosyaları bir istersen. Genişletmek için tıkla... Tamam buldum sorunu klasörde ufak bir ayar varmış yaptım düzeldi.
Fatih053 dedi: Steam'de dogrula dosyaları bir istersen. Genişletmek için tıkla... Tamam buldum sorunu klasörde ufak bir ayar varmış yaptım düzeldi.