Begwel Femtopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli 500 Windows 10 kullanıyorum ve bir dosyamı şifrelemek istiyorum fakat yapamıyorum. Burada gözüktüğü gibi o tiki işaretleyemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu dosyayı nasıl şifreleyeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2024
Windows 10 kullanıyorum ve bir dosyamı şifrelemek istiyorum fakat yapamıyorum. Burada gözüktüğü gibi o tiki işaretleyemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu dosyayı nasıl şifreleyeceğim?
R Raxlily Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 127 28 Mayıs 2024 #2 Begwel dedi: Windows 10 kullanıyorum ve bir dosyamı şifrelemek istiyorum fakat yapamıyorum. Eki Görüntüle 2207285 Burada gözüktüğü gibi o tiki işaretleyemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu dosyayı nasıl şifreleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Diskiniz destekliyor mu?
Begwel dedi: Windows 10 kullanıyorum ve bir dosyamı şifrelemek istiyorum fakat yapamıyorum. Eki Görüntüle 2207285 Burada gözüktüğü gibi o tiki işaretleyemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu dosyayı nasıl şifreleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Diskiniz destekliyor mu?
Begwel Femtopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #3 Raxlily dedi: Diskiniz destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl öğrenebilirim onu.
R Raxlily Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 127 28 Mayıs 2024 #4 Begwel dedi: Nasıl öğrenebilirim onu. Genişletmek için tıkla... Sitesinde yazması gerekiyor. Her açmaya çalıştığınızda şifre mi istemesini istiyorsunuz?
Begwel dedi: Nasıl öğrenebilirim onu. Genişletmek için tıkla... Sitesinde yazması gerekiyor. Her açmaya çalıştığınızda şifre mi istemesini istiyorsunuz?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.818 Çözümler 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 28 Mayıs 2024 #5 Begwel dedi: Windows 10 kullanıyorum ve bir dosyamı şifrelemek istiyorum fakat yapamıyorum. Eki Görüntüle 2207285 Burada gözüktüğü gibi o tiki işaretleyemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu dosyayı nasıl şifreleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Tek bir klasörse, sadece şifreleyeceksen, 7zip veya WinRar indir, dosyayı sıkıştır ve şifre koy. Şifreyi unutma, yeterli.
Begwel dedi: Windows 10 kullanıyorum ve bir dosyamı şifrelemek istiyorum fakat yapamıyorum. Eki Görüntüle 2207285 Burada gözüktüğü gibi o tiki işaretleyemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu dosyayı nasıl şifreleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Tek bir klasörse, sadece şifreleyeceksen, 7zip veya WinRar indir, dosyayı sıkıştır ve şifre koy. Şifreyi unutma, yeterli.
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.908 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 29 Mayıs 2024 #6 Begwel dedi: Windows 10 kullanıyorum ve bir dosyamı şifrelemek istiyorum fakat yapamıyorum. Eki Görüntüle 2207285 Burada gözüktüğü gibi o tiki işaretleyemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu dosyayı nasıl şifreleyeceğim? Genişletmek için tıkla... O özellik Pro sürümü ve üstü için kullanılabilir. Raxlily dedi: Diskiniz destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Dosya sistemi üzerinden olduğu için NTFS formatındaki her disk şifrelenebilir. Zaten Windows dizini için NTFS zorunlu.
Begwel dedi: Windows 10 kullanıyorum ve bir dosyamı şifrelemek istiyorum fakat yapamıyorum. Eki Görüntüle 2207285 Burada gözüktüğü gibi o tiki işaretleyemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu dosyayı nasıl şifreleyeceğim? Genişletmek için tıkla... O özellik Pro sürümü ve üstü için kullanılabilir. Raxlily dedi: Diskiniz destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Dosya sistemi üzerinden olduğu için NTFS formatındaki her disk şifrelenebilir. Zaten Windows dizini için NTFS zorunlu.