B Berkay Sirkecioğlu Megapat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #1 Kullanıcı sahibi ben olduğum halde dosya hala kullanıcı izni istiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Adsız1.png 6,6 KB · Görüntüleme: 63 Adssız.png 10,9 KB · Görüntüleme: 62 sdsdsdsd.png 12,7 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2020
Finduk Centipat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #2 Unlocker programını kullanabilirsiniz.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 21 Ağustos 2020 #3 Niye korsan indiriyorsun Store'dan indirsene.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 21 Ağustos 2020 #4 UnLock IT Free - Unlock a File or Folder Locked by the System EMCO UnLock IT is a Windows file unlocker utility that allows you to unlock a locked file or folder and rename, move or delete locked resources. emcosoftware.com
UnLock IT Free - Unlock a File or Folder Locked by the System EMCO UnLock IT is a Windows file unlocker utility that allows you to unlock a locked file or folder and rename, move or delete locked resources. emcosoftware.com
B Berkay Sirkecioğlu Megapat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #5 Khaleesi Targaryen dedi: Niye korsan indiriyorsun Store'dan indirsene. Genişletmek için tıkla... Oyunu gamepass ile aldım zaten hocam eğer oyunun dosyalarını kurcalarsanız böyle bir dosya bulabilirsiniz zaten formattan sonra baştan kurmak için silmek istiyorum Finduk dedi: Unlocker programını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat izin vermediği için bu program da silemedi member13 dedi: UnLock IT Free - Unlock a File or Folder Locked by the System EMCO UnLock IT is a Windows file unlocker utility that allows you to unlock a locked file or folder and rename, move or delete locked resources. emcosoftware.com Genişletmek için tıkla... Deniyecem hemen
Khaleesi Targaryen dedi: Niye korsan indiriyorsun Store'dan indirsene. Genişletmek için tıkla... Oyunu gamepass ile aldım zaten hocam eğer oyunun dosyalarını kurcalarsanız böyle bir dosya bulabilirsiniz zaten formattan sonra baştan kurmak için silmek istiyorum Finduk dedi: Unlocker programını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat izin vermediği için bu program da silemedi member13 dedi: UnLock IT Free - Unlock a File or Folder Locked by the System EMCO UnLock IT is a Windows file unlocker utility that allows you to unlock a locked file or folder and rename, move or delete locked resources. emcosoftware.com Genişletmek için tıkla... Deniyecem hemen