Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #11 napimdedayagıye1 dedi: O sisteme nasıl kurabildiniz hayran kaldım. Genişletmek için tıkla... Sistem çök, çök, çök... Sonunda zorla kurdu ve 2 gün kullandıktan sonra sistem gitti. Teşekkür ederim, sonunda kurabildim, sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2022
napimdedayagıye1 dedi: O sisteme nasıl kurabildiniz hayran kaldım. Genişletmek için tıkla... Sistem çök, çök, çök... Sonunda zorla kurdu ve 2 gün kullandıktan sonra sistem gitti. Teşekkür ederim, sonunda kurabildim, sağ olun.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Şubat 2022 #12 Hala Windows 7 kullanıyorsunuz gibi görünüyor. Yağız Ünlü dedi: Sistem çök, çök, çök... Sonunda zorla kurdu ve 2 gün kullandıktan sonra sistem gitti. Teşekkür ederim, sonunda kurabildim, sağ olun. Genişletmek için tıkla...
Hala Windows 7 kullanıyorsunuz gibi görünüyor. Yağız Ünlü dedi: Sistem çök, çök, çök... Sonunda zorla kurdu ve 2 gün kullandıktan sonra sistem gitti. Teşekkür ederim, sonunda kurabildim, sağ olun. Genişletmek için tıkla...