EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.399 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 29 Temmuz 2015 #11 InMyHell dedi: Benim Windows 8.1 crackli. Windows 10'a geçince sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 10'a geçmeyin. Zira Windows 10 lisnslı olmayacak ve henüz crack yok windows 10 için. sefaturut dedi: G2A'dan Windows 8.1 Pro satın aldım. Technopat ailesine yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.
InMyHell dedi: Benim Windows 8.1 crackli. Windows 10'a geçince sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 10'a geçmeyin. Zira Windows 10 lisnslı olmayacak ve henüz crack yok windows 10 için. sefaturut dedi: G2A'dan Windows 8.1 Pro satın aldım. Technopat ailesine yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.
Baturalpyasar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #12 EmreCanTuna dedi: Windows 10'a geçmeyin. Zira Windows 10 lisnslı olmayacak ve henüz crack yok windows 10 için. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yükselttiğinizi anlatabilir misiniz size zahmet kafam yanmış durumda.
EmreCanTuna dedi: Windows 10'a geçmeyin. Zira Windows 10 lisnslı olmayacak ve henüz crack yok windows 10 için. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yükselttiğinizi anlatabilir misiniz size zahmet kafam yanmış durumda.
Maximen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.215 Çözümler 7 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #13 EmreCanTuna dedi: Windows 10'a geçmeyin. Zira Windows 10 lisnslı olmayacak ve henüz crack yok windows 10 için. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Alakası yok o temiz kurulum için geçerli insanları yanlış bilgilendirmeyin windows aracıncan indirip crack li sisteme yükseltme yaparsanız problem olmaz.
EmreCanTuna dedi: Windows 10'a geçmeyin. Zira Windows 10 lisnslı olmayacak ve henüz crack yok windows 10 için. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Alakası yok o temiz kurulum için geçerli insanları yanlış bilgilendirmeyin windows aracıncan indirip crack li sisteme yükseltme yaparsanız problem olmaz.