Windows 10 dosyaları kaybetmeden sıfırlama

380054

Hectopat
Arkadaşlar bir süredir bilgisayarın ( laptop ) bellek / HDD / CPU kullanımları bana normal gelmiyordu. Eskisiyle alakasız performansı dolayısıyla bir süredir dosyaları çıkarıp formatlamayı düşünüyordum. Ama zaten Windows'u yeniden yükleme diye bir seçenek varmış. Dosyaların da silinmeyecek olmasından dolayı hemen yapmak istedim. Ama yapmadan önce aklıma daha önce karşılaştığım bir sorun geldi. PC'de şifre olmamasına rağmen bir şifre istiyordu. Sanırım güvenli başlatma seçeneğini kullandıktan sonra olmuştu ama o şifreyi bir türlü açamamıştım. Eski bir Windows hesabımın şifresiydi sanırım. Yeniden yükleme yaptıktan sonra bunu soracaksa önce onunla ilgilenmem gerek. Şimdiden teşekkürler. Bir de yerel yeniden yükleme ve buluttan yükleme seçeneklerinden hangisini önerirsiniz?

Hem gereksiz uzun sürüyor hemde Windows dosyaları tamamen silinmediği için sorunun devam etme şansı var.
Ben 3 yıl önce falan bilgisayarımda drop sorunu yaşıyordum mesela sıfırladığımda çözülmemişti. Temiz kurulum yaptıktan sonra 3 yıl sıkıntı çıkarmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı