DEDlinE Hectopat Katılım 25 Mayıs 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2017 #1 Windows'ta sartelleri atip Linux'a kaydim. Zar zor dosyalarimi aliyim derken live boot ettigim linuxtan harddiskime erisemedim. Ama sadece Windows'un doldurdugu kisima, diger kisimlar takir takir calisiyor bunun sebebini aciklayabilir mi biri? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2017
Windows'ta sartelleri atip Linux'a kaydim. Zar zor dosyalarimi aliyim derken live boot ettigim linuxtan harddiskime erisemedim. Ama sadece Windows'un doldurdugu kisima, diger kisimlar takir takir calisiyor bunun sebebini aciklayabilir mi biri?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 25 Mayıs 2017 #2 Mount hatası alıyorsanız bunun nedeni Windows'taki Hızlı Başlatma özelliğinin aktif olmasıdır. Bu çözümü deneyebilirsiniz: [Çözüm] Failed to mount Volume Not: Bu işlem veri kaybına yol açabilir.
Mount hatası alıyorsanız bunun nedeni Windows'taki Hızlı Başlatma özelliğinin aktif olmasıdır. Bu çözümü deneyebilirsiniz: [Çözüm] Failed to mount Volume Not: Bu işlem veri kaybına yol açabilir.
İbrahim Göksoy Megapat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Antalya Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 25 Mayıs 2017 #3 Windows hala açılıyor ise, Windows'u yeniden başlatarak deneyin.
1 167913 Kilopat Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 70 26 Mayıs 2017 #4 Windows seçeneklerinden hızlı başlatma modunu (hibernate), BIOS'tan da Secure Boot ve Fast Boot modlarını kapatın.
Windows seçeneklerinden hızlı başlatma modunu (hibernate), BIOS'tan da Secure Boot ve Fast Boot modlarını kapatın.