Windows 10 Dota 2 - WoT Donma Sorunu

can54

Megapat
Daha fazla  
Windows 10 kurdum ama sıkıntım Dota 2 ya da World of Tanks gibi online oyunlarda 2-3 aniye donuyor, sonra acılıyor. Ya da mıllet ilerlıyor, benım hero haraket etmıyor. Windows 8.1 yukledım sıkıntı yok. 10 yukluyorum boyle 1 sorun çıkıyor. 3-4 tane farklı Windows 10 yukledım, sorun aynı. İnternet de gıdıyor gelıyor arada ama Windows 10'da. MSI Gaming 7 anakart var, full güncel ama sorunu bulamıyorum. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 yükluyorum online oyunlarda sureklı delay oluyor kasıyo acılıyor Windows 8.1 yukledım tekrar sıkıntı yok arada net gıdıyor gelıyor Killer eternetle ilgili bir sorun var sanırım msi game 7 anakart var full güncel ama aynı sorun devam edıyor :(

Windows 8.1 hiç bir sıkıntı yok 10 kurmak istıyorum oyle sıkıntı yapıyor :(

Hocam aynı sıkıntıyı cs go da yaşıyordum.Windows 8.1 de sıkıntı yoktu.Windows 10 da saliselik takıntılar oluyor 2 dk da bir.Çözümü aygıt yöneticisi-piller-acpı uyumlu yönetim denetim pilini devre dışı bırakarak çözdüm.Tabi masaüstünde nasıl olur bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı