adunaphel
Hectopat
Daha fazla
Selamlar Lenovo y510p laptop kullanıyorum 2013 tarihinde aldım. Aldığımda Win8 yüklüydü Win10 çıktığı zamanlarda win10'a geçtim bu zamana kadar arada mavi ekranlar veriyordu ama düzeliyordu. Son zamanlarda mavi ekranlardan laptop kendini açamıyordu artık bir sürü şey yaptım düzeltemeyince USB'den format attım ilk gün bir IRQL not less or equal hatası verdi ekran kartı güncellemelerini yaptım, sysmain hizmetini, windows search hizmetini devre dışı bıraktım ve BIOS güncellemesi yaptım düzeldi. Bir kaç gün sonra LoL ve CS:GO indirdim LoL oynarken bir sıkıntı olmadı ama bugün CS:GO oynarken Dpc Watchdog hatasını verdi. Laptopta USB girişi az geldiği için 4 girişli ekstra alet var onu kullanıyorum, klavye ve VINN ona takılıydı CS:GO oynarken. Sysmain ve Windows search hizmetini kapatmamın sebebi görev yöneticisinden baktığımda her zaman disk kullanımını %100'e çıkarıyordu o yüzden devre dışı bıraktım. aida64 raporum, hdtune pro taraması, memtest, hatayı verdiği zaman, minidump Eksik varsa belirtirseniz sevinirim ilk defa formlara bir şey yazıyorum kurallara baktım ama atladığım ya da yanlış yaptığım olabilir kusura bakmayın.
Bugün KMODE_EXCEPTİON_NOT_HANDLED Başarısız: dxgmms2.sys hatası verdi. minidump
Bugün KMODE_EXCEPTİON_NOT_HANDLED Başarısız: dxgmms2.sys hatası verdi. minidump
Son düzenleme: