Windows 10 DPC_WATCHDOG_VIOLATION Hatası

Tekrar mavi ekran alırsanız yeni minidump dosyaları ile bize bildirin. Dediklerimi yaptıktan sonra.

Setupdan kurcam değil mi?
Mavi ekran hatası alamam çünkü dediğiniz her şeyi yaptım ama bu sefer şu sorun çıktı Wi-Fi gözükmüyor.
Setupdan kurcam değil mi?
Mavi ekran hatası alamam çünkü dediğiniz her şeyi yaptım ama bu sefer şu sorun çıktı Wi-Fi gözükmüyor.

Bir de siz sürücüyü kurun dediniz kurdum ama hiçbir SYS dosyası eklenmedi Driver'a.

Neyse ben kendi çabalarımla bir şekilde düzelttim ama mobil etkin nokta ve Wi-Fi düzgün çalışmıyor Buna'da yeni bir konu açacağım tabii ki.

Son düzenleme:
Evet doğru kurduğumu düşünüyorum. Ama siz bana yine de kurulum aşamalarını atar mısınız? Çünkü kurduktan sonra hiçbir dosya eklenmedi Drivers'a.

Hayır dediğiniz dosyaları sildikten sonra kurulumu yaptım. Ama Wi-Fi gelmedi bende eski dosyaları Drivers'a koydum.

Aygıt Yöneticisi'ni açıp internet kartına sağ tıkla ve "Cihazı Kaldır" seçeneğine bas, ardından attığım sürücüyü tekrar yükle.

Yüklü olanı kaldırır o zaten. Farklı bir yüklü yazılım varsa kaldırın ve benim attığımı kurun. Benim attığımı silmeyin çünkü tekrar internete bağlanamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…