Grompartos Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 81 25 Haziran 2020 #11 r.yasar10 dedi: Tekrar mavi ekran alırsanız yeni minidump dosyaları ile bize bildirin. Dediklerimi yaptıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Setupdan kurcam değil mi? Mavi ekran hatası alamam çünkü dediğiniz her şeyi yaptım ama bu sefer şu sorun çıktı Wi-Fi gözükmüyor. Grompartos dedi: Setupdan kurcam değil mi? Mavi ekran hatası alamam çünkü dediğiniz her şeyi yaptım ama bu sefer şu sorun çıktı Wi-Fi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bir de siz sürücüyü kurun dediniz kurdum ama hiçbir SYS dosyası eklenmedi Driver'a. Grompartos dedi: Setupdan kurcam değil mi? Mavi ekran hatası alamam çünkü dediğiniz her şeyi yaptım ama bu sefer şu sorun çıktı Wi-Fi gözükmüyor. Bir de siz sürücüyü kurun dediniz kurdum ama hiçbir SYS dosyası eklenmedi Driver'a. Genişletmek için tıkla... Neyse ben kendi çabalarımla bir şekilde düzelttim ama mobil etkin nokta ve Wi-Fi düzgün çalışmıyor Buna'da yeni bir konu açacağım tabii ki. Son düzenleme: 26 Haziran 2020
r.yasar10 dedi: Tekrar mavi ekran alırsanız yeni minidump dosyaları ile bize bildirin. Dediklerimi yaptıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Setupdan kurcam değil mi? Mavi ekran hatası alamam çünkü dediğiniz her şeyi yaptım ama bu sefer şu sorun çıktı Wi-Fi gözükmüyor. Grompartos dedi: Setupdan kurcam değil mi? Mavi ekran hatası alamam çünkü dediğiniz her şeyi yaptım ama bu sefer şu sorun çıktı Wi-Fi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bir de siz sürücüyü kurun dediniz kurdum ama hiçbir SYS dosyası eklenmedi Driver'a. Grompartos dedi: Setupdan kurcam değil mi? Mavi ekran hatası alamam çünkü dediğiniz her şeyi yaptım ama bu sefer şu sorun çıktı Wi-Fi gözükmüyor. Bir de siz sürücüyü kurun dediniz kurdum ama hiçbir SYS dosyası eklenmedi Driver'a. Genişletmek için tıkla... Neyse ben kendi çabalarımla bir şekilde düzelttim ama mobil etkin nokta ve Wi-Fi düzgün çalışmıyor Buna'da yeni bir konu açacağım tabii ki.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2020 #12 Attığım sürücüyü doğru kurduysanız her şey çalışmalı. Emin misiniz doğru kurduğunuza?
Grompartos Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 81 26 Haziran 2020 #13 Evet doğru kurduğumu düşünüyorum. Ama siz bana yine de kurulum aşamalarını atar mısınız? Çünkü kurduktan sonra hiçbir dosya eklenmedi Drivers'a.
Evet doğru kurduğumu düşünüyorum. Ama siz bana yine de kurulum aşamalarını atar mısınız? Çünkü kurduktan sonra hiçbir dosya eklenmedi Drivers'a.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2020 #14 Normal açıp yüklemeniz lazım. Wİ-Fİ geldi mi?
Grompartos Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 81 26 Haziran 2020 #15 Hayır dediğiniz dosyaları sildikten sonra kurulumu yaptım. Ama Wi-Fi gelmedi bende eski dosyaları Drivers'a koydum.
Hayır dediğiniz dosyaları sildikten sonra kurulumu yaptım. Ama Wi-Fi gelmedi bende eski dosyaları Drivers'a koydum.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2020 #16 İki sürücüden alttakini yükledin değil mi?
Grompartos Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 81 26 Haziran 2020 #17 Ve eski dosyaları koyduğumda Wi-Fi geldi ama. Mavi ekran hatası devam ediyor ve mobil etkin nokta ve Wi-Fi düzgün çalışmıyor. r.yasar10 dedi: İki sürücüden alttakini yükledin değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet
Ve eski dosyaları koyduğumda Wi-Fi geldi ama. Mavi ekran hatası devam ediyor ve mobil etkin nokta ve Wi-Fi düzgün çalışmıyor. r.yasar10 dedi: İki sürücüden alttakini yükledin değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2020 #18 Aygıt Yöneticisi'ni açıp internet kartına sağ tıkla ve "Cihazı Kaldır" seçeneğine bas, ardından attığım sürücüyü tekrar yükle.
Aygıt Yöneticisi'ni açıp internet kartına sağ tıkla ve "Cihazı Kaldır" seçeneğine bas, ardından attığım sürücüyü tekrar yükle.
Grompartos Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 81 26 Haziran 2020 #19 r.yasar10 dedi: Aygıt yöneticisi'ni açıp İnternet kartına sağ tıkla ve "cihazı kaldır" seçeneğine bas, ardından attığım sürücüyü tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Peki cihazın sürücü yazılımını'da kaldırayım mı?
r.yasar10 dedi: Aygıt yöneticisi'ni açıp İnternet kartına sağ tıkla ve "cihazı kaldır" seçeneğine bas, ardından attığım sürücüyü tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Peki cihazın sürücü yazılımını'da kaldırayım mı?
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2020 #20 Yüklü olanı kaldırır o zaten. Farklı bir yüklü yazılım varsa kaldırın ve benim attığımı kurun. Benim attığımı silmeyin çünkü tekrar internete bağlanamazsınız.
Yüklü olanı kaldırır o zaten. Farklı bir yüklü yazılım varsa kaldırın ve benim attığımı kurun. Benim attığımı silmeyin çünkü tekrar internete bağlanamazsınız.