S SkipS Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #1 Windows 10 29 temmuzdan sonra rezerve edilebilir mi? Mesela 9 temmuzda Windows ikonu çıkar mı? Windows 10 DreamSpark a gelecek mi? Windows 10 DreamSpark a yüksek ihtimal gelecekmiş @Recep Baltaş abiden okudum. Recep Baltaş dedi: Kesinlikle gelecek. Windows 10 varken öğrencilere 8.1 kullanın demezler. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2015
Windows 10 29 temmuzdan sonra rezerve edilebilir mi? Mesela 9 temmuzda Windows ikonu çıkar mı? Windows 10 DreamSpark a gelecek mi? Windows 10 DreamSpark a yüksek ihtimal gelecekmiş @Recep Baltaş abiden okudum. Recep Baltaş dedi: Kesinlikle gelecek. Windows 10 varken öğrencilere 8.1 kullanın demezler. Genişletmek için tıkla...
exper123 Megapat Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 580 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #2 Microsoft'un Windows 10 üzerindeki hedeflerini ve Windows 10'un son işletim sistemi olacağını düşünürsek, çok yüksek ihtimal geleceğini öngörebiliriz.
Microsoft'un Windows 10 üzerindeki hedeflerini ve Windows 10'un son işletim sistemi olacağını düşünürsek, çok yüksek ihtimal geleceğini öngörebiliriz.
cagatyercan Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #3 Hocam windows 10 bugün gün içinde dreamsparka geldi. Ben şuan indiriyorum. Sakarya Üniversitesi - Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı - DreamSpark Premium | Academic Software Discounts
Hocam windows 10 bugün gün içinde dreamsparka geldi. Ben şuan indiriyorum. Sakarya Üniversitesi - Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı - DreamSpark Premium | Academic Software Discounts
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 29 Temmuz 2015 #4 cagatyercan dedi: Hocam windows 10 bugün gün içinde dreamsparka geldi. Ben şuan indiriyorum. Sakarya Üniversitesi - Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı - DreamSpark Premium | Academic Software Discounts Genişletmek için tıkla... Hocam sizinki Premium Hesap. Normal kullanıcılara henüz gelmiş değil. Kesinlikle gelecek, yalnız ne zaman geleceği belli değil. Beklemedeyiz.
cagatyercan dedi: Hocam windows 10 bugün gün içinde dreamsparka geldi. Ben şuan indiriyorum. Sakarya Üniversitesi - Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı - DreamSpark Premium | Academic Software Discounts Genişletmek için tıkla... Hocam sizinki Premium Hesap. Normal kullanıcılara henüz gelmiş değil. Kesinlikle gelecek, yalnız ne zaman geleceği belli değil. Beklemedeyiz.
cagatyercan Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #5 Anladım kusura bakmayın bilmiyordum öyle bir ayrım olduğunu. Premium hesaplara geldiyse dediğiniz gibi normal hesaplara da kesin gelir.
Anladım kusura bakmayın bilmiyordum öyle bir ayrım olduğunu. Premium hesaplara geldiyse dediğiniz gibi normal hesaplara da kesin gelir.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 29 Temmuz 2015 #6 Premium hesaplardaki Windows'lar Embedded değil. Onlar direk Pro işletim sistemleri.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.695 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #7 cagatyercan dedi: Hocam windows 10 bugün gün içinde dreamsparka geldi. Ben şuan indiriyorum. Sakarya Üniversitesi - Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı - DreamSpark Premium | Academic Software Discounts Genişletmek için tıkla... Sakarya Üniversitesi bu konuda çok iyi, ben de orada okudum 2010'da mezun oldum ama yararlanamadım böyle nimetlerden.
cagatyercan dedi: Hocam windows 10 bugün gün içinde dreamsparka geldi. Ben şuan indiriyorum. Sakarya Üniversitesi - Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı - DreamSpark Premium | Academic Software Discounts Genişletmek için tıkla... Sakarya Üniversitesi bu konuda çok iyi, ben de orada okudum 2010'da mezun oldum ama yararlanamadım böyle nimetlerden.
Hrz20 Megapat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 81 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2015 #8 cagatyercan dedi: Anladım kusura bakmayın bilmiyordum öyle bir ayrım olduğunu. Premium hesaplara geldiyse dediğiniz gibi normal hesaplara da kesin gelir. Genişletmek için tıkla... Kardeş bende sakarya üniversitesinde okuyorum nasıl premium üye olabiliriz ?
cagatyercan dedi: Anladım kusura bakmayın bilmiyordum öyle bir ayrım olduğunu. Premium hesaplara geldiyse dediğiniz gibi normal hesaplara da kesin gelir. Genişletmek için tıkla... Kardeş bende sakarya üniversitesinde okuyorum nasıl premium üye olabiliriz ?
D deepdark0 Ziyaretçi 29 Temmuz 2015 #9 DreamSpark' a Windows 10 geleceği yönünde bütün düşünceler. Kısa bir süre sonra gelecektir.
S SkipS Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #10 Silinen üye dedi: DreamSpark' a Windows 10 geleceği yönünde bütün düşünceler. Kısa bir süre sonra gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah.
Silinen üye dedi: DreamSpark' a Windows 10 geleceği yönünde bütün düşünceler. Kısa bir süre sonra gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah.