Windows 10 Driver bulma

Laptop Users

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 format attım ve windows 10 destekli driver bulucu bir program arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme > Windows Update yoluna gidip, Güncelleştirmeleri denetle'ye tıklayın, Windows 10 kendisiyle uyumlu pek çok sürücüyü otomatik yükleyecektir.

Sonra eğer taşınabilir bilgisayar kullanıyorsanız üreticinin sitesinden, desktop bilgisayar kullanıyorsanız anakartınızın sitesinden Win. 10 sürücülerini indirip kurun. Win 10 sürücüsü olmayan donanım parçalarınız için de (bunlar anakart bileşenleri de olabilir, yazıcı gibi harici bileşenler de olabilir) için Win 8.1 sürücülerini kurabilirsiniz, genel olarak sorunsuz çalışırlar. Chipset, Intel Management Engine ve SATA driverlarını da mutlaka kurmalısınız. Ekran kartınızın sürücüsünü ise her zaman kendi sitesinden son sürücüyü indirerek kurun.

Bunlardan sonra, tüm sürücülerinizin güncel versiyon olduğundan emin olmak için Iobit Driver Booster gibi yazılımları kullanabilirsiniz (Iobit için yalnızca Driver Booster'ı kurun, yanlışlıkla Advanced System Care gibi diğer uygulamalarını kurmayın). Bu tip otomatik bulucu yazılımları bazen hatalı sürücü kurabilseler de, geri yükleme noktası oluşturdukları için kolayca eski haline dönebilirsiniz.

Sürücü bulma programlarını kullanmayın. Ancak arkadaşın dediği gibi bilgisayarın kendi yükleyeceği otomatik güncelleştirmelerden ve önemli sürücüleri kendiniz el ile kurduktan sonra Aida64 raporu oluşturup paylaşın cevap olarak neler yükseltmeniz gerekirse söylenecektir. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Sony Vaio eski bir laptop var. Windows 10 yükledim. Bilgisayarın kamerası çalışmıyor.
Değişik bir hatayla karşı karşıyayım. Makinayı normal kapatmazsam kamera çalışıyor. Düzgün kapatırsam veya yeniden başlatırsam çalışmıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Sony Vaio çok eski laptop Windows 10 kurdun diyelim Driver uyum göstermez.
kamera dışında her program çalışıyor. Kamerada normal kapatırsam veya yeniden başlatırsam çalışmıyor. bilgisayarın fişini çekersem çalışıyor.

Driver ya da kamera arızalı bence kamera.

Teşekkür ederim. Kamera arızalı olsa Windows normal kapatmadan bilgisayarın pilini çıkartıp fişi çekersem kamera nasıl çalışır. Bir türlü anlamıyorum.

Eğer bir parça arızalı ise hiç çalışmaz. Diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…