H Hakan Seçkin Hectopat Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2017 #1 Yaklaşık 2 senedir olan bir sorun. Çok uğraştım çözemedim. En sonunda Nvidia ekran kartını iptal edip onboard kullanmaya başladım. Daha iyi bi çözüm bulabilirsiniz diye umuyorum. Teşekkürler. Toshiba Qosmio X870-14T 16 GB RAM Intel Core İ7 işlemci Nvidia GTX 670M 3 GB Ekran kartı Minidump: Yeni klasör.rar Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2017
Yaklaşık 2 senedir olan bir sorun. Çok uğraştım çözemedim. En sonunda Nvidia ekran kartını iptal edip onboard kullanmaya başladım. Daha iyi bi çözüm bulabilirsiniz diye umuyorum. Teşekkürler. Toshiba Qosmio X870-14T 16 GB RAM Intel Core İ7 işlemci Nvidia GTX 670M 3 GB Ekran kartı Minidump: Yeni klasör.rar
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.271 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2017 #2 Intel ve Nvidia GPU sürücünü kaldır ve güncellerini yükle. IObit araçlarını kaldır. Atheros ve kablolu sürücünü güncelle. Hotkey sürücüü güncelle. Chipset güncelle.
Intel ve Nvidia GPU sürücünü kaldır ve güncellerini yükle. IObit araçlarını kaldır. Atheros ve kablolu sürücünü güncelle. Hotkey sürücüü güncelle. Chipset güncelle.