Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 26 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar oyun oynarken oyunu alt taba attım mavi ekran hatası aldım. Ekran kartıyla ilgili bir durum sanırım. Son güncellemede bir sıkıntı var galiba. Ekran kartım GTX 1050. Minidump dosyalarını ekledim. Teşekkürler şimdiden. minidump.rar drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2019
Arkadaşlar oyun oynarken oyunu alt taba attım mavi ekran hatası aldım. Ekran kartıyla ilgili bir durum sanırım. Son güncellemede bir sıkıntı var galiba. Ekran kartım GTX 1050. Minidump dosyalarını ekledim. Teşekkürler şimdiden. minidump.rar drive.google.com
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 26 Şubat 2019 #2 Ekran kartına bağlı sürücü hatası olarak gözüküyor. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeni bir güncelleme gelene kadar bir tık altı olan 418.91 sürümünü kullanın. Drivers | GeForce Artı 0 Eksi
Ekran kartına bağlı sürücü hatası olarak gözüküyor. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeni bir güncelleme gelene kadar bir tık altı olan 418.91 sürümünü kullanın. Drivers | GeForce
KS KS Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 4 Mart 2019 #3 THE_MILLER dedi: Ekran kartına bağlı sürücü hatası olarak gözüküyor. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeni bir güncelleme gelene kadar bir tık altı olan 418.91 sürümünü kullanın. Drivers | GeForce Genişletmek için tıkla... Güvenli modda mı kurayım normal modda mı? Artı 0 Eksi
THE_MILLER dedi: Ekran kartına bağlı sürücü hatası olarak gözüküyor. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeni bir güncelleme gelene kadar bir tık altı olan 418.91 sürümünü kullanın. Drivers | GeForce Genişletmek için tıkla... Güvenli modda mı kurayım normal modda mı?
KS KS Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 5 Mart 2019 #4 + Artı 0 Eksi