Windows 10 driver POWER_STATE_FAILURE hatası

Rakavuz

Centipat
Bir süredir Bilgisayarımda driver power state failure hatasıyla birlikte mavi ekran almaktayım.

Aklıma gelen her şeyi denedim ama bir türlü düzelmiyor işin ilginç yanı ne zaman yapacağı da belli olmuyor.

Rpcs3 programı ile PS3 emulasyonu yapıyorum ve bu programda daha sık hata aldığım oldu bu sebeple GTX1050'den şüpheleniyorum ama emin değilim.

- Format atıp sıfır son güncellemesi olan sürüm Windows 10 Education 1903 yükledim.
- Her şeyin son driverlerini bulup Windows'un kurmasına izin vermeden ben elle kurdum
- Takılı USB ve benzeri cihazları tek tek deneyip çıkarıp taktım.
- RAM test programı ile test yaptım (Boot edip), HDD test programı ile hem SSD hem de HDD testi yaptım.

Bilgisayarım; Monster Abra v11.1. 1 - i7 7700HQ - HD630 + GTX1050 + 8 GB RAM + 256 GB SSD + 2TB harici HDD - Windows 10 Education 1903 (KMS ile aktif edilmiş)

İncelemek isteyenler için minidump dosyasını da koydum; https://s4.dosya.tc/server7/4v1tlw/081319-9609-01.dmp.html

Tecrübe eden ve yardımcı olabilecek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı