bymahmutx Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Reklamcı 6 Temmuz 2020 #1 Merhabalar. Windows 10 2004 sürmüne güncelleme yaptım. Plotter makine sürücüsünü kurmama rağmen makineyı görmüyor. Kuruluyor fakat üzerinde soru işareti olduğundan makineyi görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar. Windows 10 2004 sürmüne güncelleme yaptım. Plotter makine sürücüsünü kurmama rağmen makineyı görmüyor. Kuruluyor fakat üzerinde soru işareti olduğundan makineyi görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Temmuz 2020 #2 Donanım Kimliği nedir? Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
Donanım Kimliği nedir? Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
çArşı Sevdalısı Picopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 241 Çözümler 1 Yer Sonsuzluk 6 Temmuz 2020 #3 Sürücüyü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın ve sonra yeniden sürücüyü güncelleştirmeyi deneyin. Aygıt yüklemesinin açık olduğundan emin olun. Recep Baltaş dedi: Donanım kimliği nedir? Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Recep Bey'in dediği gibi donanım kimliğini verirseniz yardımcı oluruz.
Sürücüyü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın ve sonra yeniden sürücüyü güncelleştirmeyi deneyin. Aygıt yüklemesinin açık olduğundan emin olun. Recep Baltaş dedi: Donanım kimliği nedir? Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Recep Bey'in dediği gibi donanım kimliğini verirseniz yardımcı oluruz.
bymahmutx Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Reklamcı 6 Temmuz 2020 #4 çArşı Sevdalısı dedi: Sürücüyü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın ve sonra yeniden sürücüyü güncelleştirmeyi deneyin. Aygıt yüklemesinin açık olduğundan emin olun. Recep Bey'in dediği gibi donanım kimliğini verirseniz yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... USB\VID_0547&PID_5468&REV_0000
çArşı Sevdalısı dedi: Sürücüyü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın ve sonra yeniden sürücüyü güncelleştirmeyi deneyin. Aygıt yüklemesinin açık olduğundan emin olun. Recep Bey'in dediği gibi donanım kimliğini verirseniz yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... USB\VID_0547&PID_5468&REV_0000
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Temmuz 2020 #5 Makinenin markası nedir? Bahsettiğiniz Kimliğe ait sürücü bulamadım, bulduklarım da 2009'dan kalma, çalışacağından şüphem var.
Makinenin markası nedir? Bahsettiğiniz Kimliğe ait sürücü bulamadım, bulduklarım da 2009'dan kalma, çalışacağından şüphem var.