Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 14 Ekim 2019 #21 PhemiusTR dedi: Eline ulaştı ise ürün buraya bir ekler misin detaylıca ne yapacağımıza bakalım. Genişletmek için tıkla... Ürün ulaştı dostum, ne yapıyoruz peki ? şuan Windows güncelleştirmelerini kuruyorum. PhemiusTR dedi: Eline ulaştı ise ürün buraya bir ekler misin detaylıca ne yapacağımıza bakalım. Genişletmek için tıkla... Dostum, yardımını bekliyorum. hangi sürücüyü kuracağımı bilmiyorum, yanlış bir şey de yapmak istemiyorum, forumda konu açtım istersen oraya yaz ya da özelden konuşalım. Son düzenleme: 14 Ekim 2019
PhemiusTR dedi: Eline ulaştı ise ürün buraya bir ekler misin detaylıca ne yapacağımıza bakalım. Genişletmek için tıkla... Ürün ulaştı dostum, ne yapıyoruz peki ? şuan Windows güncelleştirmelerini kuruyorum. PhemiusTR dedi: Eline ulaştı ise ürün buraya bir ekler misin detaylıca ne yapacağımıza bakalım. Genişletmek için tıkla... Dostum, yardımını bekliyorum. hangi sürücüyü kuracağımı bilmiyorum, yanlış bir şey de yapmak istemiyorum, forumda konu açtım istersen oraya yaz ya da özelden konuşalım.
Erenw05 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 82 22 Mayıs 2020 #22 PhemiusTR dedi: Eline ulaştı ise ürün buraya bir ekler misin detaylıca ne yapacağımıza bakalım. Genişletmek için tıkla... merhaba dostum birşey soracağım amd'nin sitesinde 2020 versiyon chipset var b450m s2h sitesinde 2019. ben hanhi siteden indirmeliyim?
PhemiusTR dedi: Eline ulaştı ise ürün buraya bir ekler misin detaylıca ne yapacağımıza bakalım. Genişletmek için tıkla... merhaba dostum birşey soracağım amd'nin sitesinde 2020 versiyon chipset var b450m s2h sitesinde 2019. ben hanhi siteden indirmeliyim?
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 22 Mayıs 2020 #23 AMD'nin sitesindekini indiriniz.