D drkalp Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 4 5 Haziran 2018 #1 Bilgisayar açılırken bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Sorunun kaynağı nedir? Minidump Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2018
Çözüm 2 2 24099 5 Haziran 2018 Sisteminizde Avast! varsa kendi kaldırma aracıyla kaldırın. Avast Program Kaldırma Aracı | Avast Kaldırma İşlemleri İçin aswClear'ı İndir Komut satırını açıp sfc /scannow diyerek onarım başlatın.
Sisteminizde Avast! varsa kendi kaldırma aracıyla kaldırın. Avast Program Kaldırma Aracı | Avast Kaldırma İşlemleri İçin aswClear'ı İndir Komut satırını açıp sfc /scannow diyerek onarım başlatın.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 5 Haziran 2018 #2 Sisteminizde Avast! varsa kendi kaldırma aracıyla kaldırın. Avast Program Kaldırma Aracı | Avast Kaldırma İşlemleri İçin aswClear'ı İndir Komut satırını açıp sfc /scannow diyerek onarım başlatın. Artı 0 Eksi Çözüm
Sisteminizde Avast! varsa kendi kaldırma aracıyla kaldırın. Avast Program Kaldırma Aracı | Avast Kaldırma İşlemleri İçin aswClear'ı İndir Komut satırını açıp sfc /scannow diyerek onarım başlatın.
KS KS D drkalp Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 4 6 Haziran 2018 #3 24099 dedi: Sisteminizde Avast! varsa kendi kaldırma aracıyla kaldırın. Avast Program Kaldırma Aracı | Avast Kaldırma İşlemleri İçin aswClear'ı İndir Komut satırını açıp sfc /scannow diyerek onarım başlatın. Genişletmek için tıkla... Yazdıklarınızı uyguladım, bu saat itibariyle bahsettiğim hatayı almadım. Umarım sorunum çözülmüştür. Sorunun kesin çözüldüğünü anlayabileceğim bir yöntem var mı ? Artı 0 Eksi
24099 dedi: Sisteminizde Avast! varsa kendi kaldırma aracıyla kaldırın. Avast Program Kaldırma Aracı | Avast Kaldırma İşlemleri İçin aswClear'ı İndir Komut satırını açıp sfc /scannow diyerek onarım başlatın. Genişletmek için tıkla... Yazdıklarınızı uyguladım, bu saat itibariyle bahsettiğim hatayı almadım. Umarım sorunum çözülmüştür. Sorunun kesin çözüldüğünü anlayabileceğim bir yöntem var mı ?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 6 Haziran 2018 #4 Tekrar sorunu yaşamadıysanız çözülmüş demektir. Artı 0 Eksi
KS KS D drkalp Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 4 8 Haziran 2018 #5 Malesef sorun devam etti. Minidump paylaşıyorum bakabilir misiniz ? Minidump Artı 0 Eksi
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 8 Haziran 2018 #6 drkalp dedi: Malesef sorun devam etti. Minidump paylaşıyorum bakabilir misiniz ? Minidump Genişletmek için tıkla... Birazdan bakacağım ama ek olarak imzamdan rapor 1 ve 3 paylaşın böylece daha net bir çözüm sunabiliriz. Artı 0 Eksi
drkalp dedi: Malesef sorun devam etti. Minidump paylaşıyorum bakabilir misiniz ? Minidump Genişletmek için tıkla... Birazdan bakacağım ama ek olarak imzamdan rapor 1 ve 3 paylaşın böylece daha net bir çözüm sunabiliriz.
KS KS D drkalp Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 4 8 Haziran 2018 #7 Windows bellek tanılama aracını kullandım bu şekilde bir uyarı verdi. Bilgisayarın garantisi var, göndermeli miyim sizce ? Rapor 1 ekledim Dosya Ekleri IMG-1714-min.JPG 100,5 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleme: 8 Haziran 2018 Artı 0 Eksi
Windows bellek tanılama aracını kullandım bu şekilde bir uyarı verdi. Bilgisayarın garantisi var, göndermeli miyim sizce ? Rapor 1 ekledim
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 8 Haziran 2018 #8 RAM arızası var diyor mavi ekran vermesinin sebebi de bu. Yeni RAM almalısınız. Yine de tam emin olmak için MemTest ile de test edin. Artı 0 Eksi
RAM arızası var diyor mavi ekran vermesinin sebebi de bu. Yeni RAM almalısınız. Yine de tam emin olmak için MemTest ile de test edin.