Xcbha Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 61 2 Ağustos 2023 #1 Merhaba bilgisayarı daha bugün aldım ve Windows 10 yükledim. Windows Update üzerinden bütün güncellemeleri indirip yeniden başlatınca DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası alıyorum. Nasıl düzelteceğim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba bilgisayarı daha bugün aldım ve Windows 10 yükledim. Windows Update üzerinden bütün güncellemeleri indirip yeniden başlatınca DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası alıyorum. Nasıl düzelteceğim? Yardımcı olursanız sevinirim.
HaxinDog Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #2 Uyku modunu desteklemeyen bir donanımı uyku moduna sokmaya çalışıyor Windows.
Xcbha Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 61 2 Ağustos 2023 #3 HaxinDog dedi: Uyku modunu desteklemeyen bir donanımı uyku moduna sokmaya çalışıyor Windows. Genişletmek için tıkla... Bunun çözümü nedir hocam?
HaxinDog dedi: Uyku modunu desteklemeyen bir donanımı uyku moduna sokmaya çalışıyor Windows. Genişletmek için tıkla... Bunun çözümü nedir hocam?
HaxinDog Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #4 Fast boot ve hazırda beklet özelliklerini kapatın,