Windows 10 DSR VSR Kapatma

silinik55

Kilopat
Yer
Samsun/Bafra
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle belirteyim 1080p LG 22m35 monitör kullanıyorum. Ekran kartım GTX 1050 Ti ve işletim sistemim Windows 10. Arkadaşlar uzun süredir kullanıyorum. Format yada benzeri bir şey atmadım. Bugün PC'yi açtığımda (daha önce de olmuş olabilir emin değilim) bilgisayarın çözünürlük kısmında 2715x1527 olarak bir çözünürlük geldiğini gördüm. İlk olarak CS:GO'da keşfettim, bilgisayarda da olduğunu gördüm. Çözünürlük ayarlarında daha önce yoktu. Windows'u güncelledim. Ekran kartı da güncelledim. Onlardan mı oldu bilmiyorum. Biraz araştırdığımda bu olayın DSR VSR olduğunu öğrendim. Fakat ben bu olayı kapatmak istiyorum. Yani 1080p çözünürlüklü bir monitörde 1080p'nin üzerinin görünmesini istemiyorum. Oyunlarda da çıkıyor. Mesela CS:GO'da çıkıyor. Bir zararı olmadığını biliyorum. Ama göz aşinalığı. Bunu kapatmak istiyorum. Zararsız bir şekilde kapatabilir miyim? Yani çözünürlük ayarlarına girdiğimde eskisi gibi en yüksek çözünürlük olan 1080p'nin gözükmesini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hortlatıyorum ama çözebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…