Windows 10 düşük internet hızı sorunu

EICHMANN

Hectopat
Daha fazla  
2 aydır Windows 10 kullanmaktayım. İnternet indirme hızı 5-6 mbit arasında değişiyor. Mevcut internet paketim 16 Mbit olması gerekiyor. İlk başlarda bu sorunun servis sağlayıcı ile ilgili olduğunu düşündüm. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm. Müşteri hizmetleri bana hatta bir sıkıntı olmadığını sorunun bilgisayar veya modemde olabileceğini söyledi. Ben de arkadaşımın bilgisayarını eve getirip test yaptım sonuç 13 Mbit olarak çıktı. Arkadaşımın bilgisayarında Windows 8.1 Pro yüklü. Acaba sorun bilgisayarımda mı? Yoksa işletim sisteminde mi? Çünkü internette biraz araştırdım Windows 10'la bu sorunu yaşayan çok kişi var.

Getirdiğin bilgisayar dizüstü müydü? Ethernet kartı sürücün güncel mi?

Aynı sorun bendede var. win 7 olan pc de normal hız ama win 10 olan pc de yavaş
Aynı kabloyuda kullanıyorum ethernet ile alakalı bilgi verebilirmisin. birde pc yi yeni aldım.

Aynı sorun bendede var. win 7 olan pc de normal hız ama win 10 olan pc de yavaş
Aynı kabloyuda kullanıyorum ethernet ile alakalı bilgi verebilirmisin. birde pc yi yeni aldım.
Internet derken firma olarak mı?

Var olan kabloyu dizüstüne takıp kablolu bağlanıp dener misin? Yıpranmış olabilir.
Malesef bunu da denedim sonuç aynı. Anakart ta bir sorun olabilir mi?

Çözüldü. Asus Turbo Lan isimli programı kaldırdım sorun çözüldü. 13.4 mbit çıkıyor sonuç. Acaba bu program gereklimiydi bilmiyorum ama sorunu çözdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…