Windows 10 düşük oyun performansı sorunu

Tattopat

Decapat
1 buçuk 2 ay önce Windows 8.1'den Windows 10'a yükselttim. Sürümü 1803. LoL'de 8.1'deyken
ultra ayarlarda oynardım şimdi en düşükte bazen 20 FPS'e kadar düşüyor. Maksimum 50 FPS oynuyorum. CS:GO'da orta ayarlarda 100-150 FPS alırken şimdi en düşükte 60'ı zor alıyorum.
Birisi yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'ye çevir bakayım bi.E="Tattopat, post: 3334540, member: 223270"]AMD FX 6300
ZOTAC GTX750ti
1600mhz 8gb ram gskill (2x4)
Coolermaster hyper212 evo
MSI 970a gaming anakart[/QUOTE]

Yardımcı olabilecek biri var mı?
Sisteminiz gayet yeterli düzeyde. Çok iyi bir ekran kartınız yok ama oynadığınız türden oyunları rahatlıkla kaldırabilecek bir ekran kartı.
Belki yeni update ile alakalı olabilir.
Denetim masasına girip, programları kaldıra tıklayın. Ardından yüklü güncelleştirmeleri görüntüle deyip, 1803 sürümünü kaldırın.
Bu arada bende windows 10'da normalde Kingdom come Deliverance ile oynarken 45 FPS alıyordum, programlar yükledikçe bir şeyler yaptıkça, 29 FPS'lere düştüğünü gördüm.
Yani virüs bulaşmış olabilir.
Siz en iyisi Temiz kurulum Windows 10 yükleyin birde öyle deneyin. Windows 10 Home sürümü sizin yararınıza olur.

Sisteminiz gayet yeterli düzeyde. Çok iyi bir ekran kartınız yok ama oynadığınız türden oyunları rahatlıkla kaldırabilecek bir ekran kartı.
Belki yeni update ile alakalı olabilir.
Denetim masasına girip, programları kaldıra tıklayın. Ardından yüklü güncelleştirmeleri görüntüle deyip, 1803 sürümünü kaldırın.
Bu arada bende windows 10'da normalde Kingdom come Deliverance ile oynarken 45 FPS alıyordum, programlar yükledikçe bir şeyler yaptıkça, 29 FPS'lere düştüğünü gördüm.
Yani virüs bulaşmış olabilir.
Siz en iyisi Temiz kurulum Windows 10 yükleyin birde öyle deneyin. Windows 10 Home sürümü sizin yararınıza olur.
Teşekkür ederim cevapladığınız için.Deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı