Windows 10 düzgün yüklenmemiş hatası

tahakaya

Centipat
Daha fazla  
RAM
Corsair 2x8 vengeance pro
SSD veya HDD modeli
Kingston NVM2 500 gb
Ekran kartı
Asus Rog 3080
Anakart
MSI B550M Mortar
İşlemci
Ryzen 5 5600
Windows düzgün yüklenmemiş hatası.

Bugün yeni bilgisayarımı topladım ve USB üzerinden Windows indirdim anakartın 2.0 portu yerine gen1 portuna taktım USB'yi ve Windows kurulumunu yaptım belli bir yerden sonra böyle hata almaya başladım sürekli Windows yeniden başlayıp bu hatayı veriyor format atmayı denedim gene biraz daha ilerleyip aynı hatayı veriyor yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20230816_013954.jpg
    IMG_20230816_013954.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 52

Bugün yeni bilgisayarımı topladım ve USB üzerinden Windows indirdim anakartın 2.0 portu yerine gen1 portuna taktım USB'yi ve Windows kurulumunu yaptım belli bir yerden sonra böyle hata almaya başladım sürekli Windows yeniden başlayıp bu hatayı veriyor format atmayı denedim gene biraz daha ilerleyip aynı hatayı veriyor yardımcı olur musunuz?

ISO bozuk bende de olmuştu 5 defa yuklesenizde olmaz ISO degistirin.

Bu mavi ekran hatası yaşıyorsanız: Herhangi bir sürücü güncelleştirmesinin olup olmadığını görmek için Windows Update'i kontrol edin. Ekran kartı üreticinizin web sitesini kontrol edin ve en yeni sürücüleri kurun. Windows 10 uyumlu bir sürücü yoksa, Windows 8 sürücülerini uyumluluk moduna yükleyebilirsiniz.(Hocam Microsoftun sitesinde böyle yazıyor)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı