Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 22 Nisan 2020 #1 Merhabalar, uzun bir süre Windows 10 wallpaperini kullanmıyordum. Değişik wallpaperler kullanıyordum fakat Windows'un duvar kağıdına geçmek istedim. Ama yoktu, yardımcı olursanız sevinirim SS olarak atıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 192,8 KB · Görüntüleme: 187 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2020
Merhabalar, uzun bir süre Windows 10 wallpaperini kullanmıyordum. Değişik wallpaperler kullanıyordum fakat Windows'un duvar kağıdına geçmek istedim. Ama yoktu, yardımcı olursanız sevinirim SS olarak atıyorum.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 22 Nisan 2020 #2 O fotoğraflar PC'de oluyor diye biliyorum. Onları sildiysen gitmiş olabilir.[Kesin değil]
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Nisan 2020 #3 Ayarlar>Kişiselleştirme>Temalar>Windows
orhnakaydin Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 143 22 Nisan 2020 #4 15 yıldır pc kullanıyorum böyle hiç bakmamıştım
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 22 Nisan 2020 #5 Windows'un varsayılan duvar kağıtlarını kullanmak istiyorsanız şu yolu izleyebilirsiniz; Ayarlar > Kişiselleştirme > Arka Plan Arka Plan kısmından "Gözat" bölümüne tıklayın. Karşınıza Windows gezgini gelecektir ve Windows'un varsayılan duvar kağıtlarına erişebilmeniz için şu yolu takip etmeniz lazımdır; Windows (C : ) \ Windows \ Web \ Wallpaper Bu konumda bulunan Wallpaper klasörü ile Windows'un varsayılan olarak sağladığı duvar kağıtlarını kullanıp arka planınızı değiştirebilirsiniz. Son düzenleme: 22 Nisan 2020
Windows'un varsayılan duvar kağıtlarını kullanmak istiyorsanız şu yolu izleyebilirsiniz; Ayarlar > Kişiselleştirme > Arka Plan Arka Plan kısmından "Gözat" bölümüne tıklayın. Karşınıza Windows gezgini gelecektir ve Windows'un varsayılan duvar kağıtlarına erişebilmeniz için şu yolu takip etmeniz lazımdır; Windows (C : ) \ Windows \ Web \ Wallpaper Bu konumda bulunan Wallpaper klasörü ile Windows'un varsayılan olarak sağladığı duvar kağıtlarını kullanıp arka planınızı değiştirebilirsiniz.