Windows 10 Duyuruldu!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows 10 Duyuruldu! Merakla beklenen yeni Windows’un adı Windows 9 değil, Windows 10 olacak! Microsoft’un merakla beklenen yeni işletim sistemi...

Daha fazlası...

Yani biz şimdi Windows 9 yerine Windows 10 mu kullanacağız?

Bence kötü bir durum. Böyle bir firma durduk yere, yılda hatta ayda iki şerli ikişerli işletim sistemi yayınlıyor. Bir ağırlığının olması lazım şahsii görüşüm.

Bence kötü etmişler. Windows 9 olsaydı daha mantıklı olurdu. Yada vista,XP gibi bir isim de alabilirdi yani. Windows 10 nedir? Sıradan gidin işte...

Harbiden fake attı, trolledi bizi. Peki 8.1 kullananlar 8.2, 9 gibi güncellemeler alacak mı?

Bence kötü bir durum. Böyle bir firma durduk yere, yılda hatta ayda iki şerli ikişerli işletim sistemi yayınlıyor. Bir ağırlığının olması lazım şahsii görüşüm.

Evet birde şirketlere,büyük yerlere işletim sistemi satamıyoruz diye yakınıyorlar. Tabi satamazlar. O büyük yerlerin işi gücü yok windows satın alacak...

Her bir Senede bir işletim sistemi çıkmaz, bu bir senede bir konsol çıkarmaya benzer. Geçen yılın teknolojisi ile bu yılın teknolojisi aynı, çıkaracağın yeni işletim sisteminin üzerine ne katabilirsin en fazla?

Ama allahtan ücretsiz sunuyorlar, ücretli sunsalardı eğer o zaman laf edebilirdik, ancak şu an laf etme yetkimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…