Uzun süredir oyun oynamıyordum. Birkaç oyun yükledim hiçbiri açılmadı sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşıladığı halde hemde. Dxdiaga girdim ss'de olan hatayı alıyorum. Intelinde, nvidianın sürücüleri güncelledim diğer tüm sürücülerde güncel hata geçmedi. Directxde yüklü güncel olarak. Oyunların açılmamasının sebebi o olabilir mi ? Öyleyse nasıl çözerim?
Uzun süredir oyun oynamıyordum. Birkaç oyun yükledim hiçbiri açılmadı sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşıladığı halde hemde. Dxdiaga girdim ss'de olan hatayı alıyorum. Intelinde, nvidianın sürücüleri güncelledim diğer tüm sürücülerde güncel hata geçmedi. Directxde yüklü güncel olarak. Oyunların açılmamasının sebebi o olabilir mi ? Öyleyse nasıl çözerim?
Evet, aynı sorunla karşı karşıyayım. FarCry Primal satın almıştım steam'den. Açtığımda ekranda gitgeller ve renk karmaşası yaşadığımı gördüm. Oyunu kaldırdım haliyle. Gece yoğun miktarda gelen LoL oynama isteği üzerine laptopumu açtığımda karşımda yine aynı sorunu gördüm. Umarım ekran kartımda bir sorun yoktur ve tek sorun 3D grafik ayarlarımla ilgilidir. Çözüm için yardımlarınızı bekliyorum. Dxdiag komutunda aynı sorunu yaşıyorum. Ve bu sorun sorunun çözülmesiyle oyun performansımda eski sonuçları alacağıma inanıyorum. Kısacası; HELP!