Windows 10 edisyonları arasında ne fark var?

UstaGT

Decapat
Merhaba, bilgisayarımda sıkıntı olduğu için ve format attırılması gerektiği için tamirciye götürdüm. Laptopum normalde Windows 10 64 Bit Education sürümündeydi fakat laptopumu teslim aldığımda sürümünün değiştiğini ve Pro olduğunu gördüm. Neden böyle yapmış acaba daha? Yüksek performans sağlıyor sanırım, kullanımıma göre daha yüksek performans sağlıyor. İkisi arasında ne fark var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarımda sıkıntı olduğu için ve format attırılması gerektiği için tamirciye götürdüm. Laptopum normalde Windows 10 64 Bit Education sürümündeydi fakat laptopumu teslim aldığımda sürümünün değiştiğini ve Pro olduğunu gördüm. Neden böyle yapmış acaba daha? Yüksek performans sağlıyor sanırım, kullanımıma göre daha yüksek performans sağlıyor. İkisi arasında ne fark var?
Genel olarak hizmet farkı var. Aslında en temiz olanı Home Single Language, ama sizin için pek bir şeydi değiştirmez.

1689099331363.png

Sizin için bir şeyi pek değiştirmez sanırım.

Windows 10 Pro, BitLocker koruması gibi fazladan şeyleri ekler.
Windows 10 S ve Education sürümleri sıradan kullanıcılar için değildir.
Windows 10 N ve KN sürümlerinde Windows Media Player gibi multimedya araçları bulunmaz.
Windows 10 Home sizin için en iyi tercih olacaktır.

Yine de bir sorum var, format için neden tamirciye götürdünüz?
8 GB depolamalı bir USB ile işi halledebilirdiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı