Windows 10 Edit Sonrası Oluşan Virüsler

efebehmut

Hectopat
Ben bir şey demiyorum arkadaş! Bir posteri editleyelim dedik Vegas Pro 9999999 tane poster çıkarttı. Bunları nasıl temizleyip bilgisayarımı eski görünümüne getirebilirim?
NOT: Bilgisayarın en sol üstüne bakarsanız bir sürü dosyanın tek bir yerde olduğunu göreceksiniz. (Ve silinmiyor) Virüs programı ile taradığımda tehdit yok diyor... (Bu arada SmartScreen kapalı ve açılmıyor.)

Boş bir alana Yeni bir klasör oluştur. Masaüstü kullandığın uygulamalar ve kısayollarını onun içine at. Sonra Ctrl+A kombinasyonu ile tüm her şeyi seç. Ctrl basılı tutarak klasörün seçme işlemini iptal et sonra geriye kalanları sil.

Değiştirme tarihine göre sıralayıp bu resimler çıkmadan önceki uygulamaların sıralı halini görebilirsin.

Ayriyeten tavsiyem uygulamaları klasör halinde saklaman daha iyi olur. Bu tarz sorunlarla karşılaştığında hemde istediğin uygulamayı daha çabuk bulmanda yararına olur. Örneğin; Programlar, Oyunlar gibisinden dosyalar açabilirsin.

Tavsiye olarak Steam, UPlay, Origin benzeri uygulamaların içinde barınan oyunların kısayollarını masaüstünde bulundurma. Sonuçta bu oyunlara Steam üzerinden girmek daha rahat olduğunu düşünüyorum. Her uygulamada Yüklü oyunları gösteren filtreleme seçenekleri mevcut.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…