Windows 10 Education'dan Home'a dönme

michaelfarradey

Centipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Selamlar,

Pek çok okul Windows 10 desteği sağlamakta ve bunu Windows 10 Education adı altında ücretsiz olarak sunmaktadır.

Benim okulum da bu hizmeti bana veriyor. Yalnız aklımda bir soru var. Ben gerektiğinde ders çalışan, istediğimde de oyun oynayan biriyim. Ben bu Windows 10 Education ile oyun vb. oynayabilir miyim? Veya daha sonra Windows 10 Home'a dönüştürebilir miyim?

Vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Selamlar,

Pek çok okul Windows 10 desteği sağlamakta ve bunu Windows 10 Education adı altında ücretsiz olarak sunmaktadır.

Benim okulum da bu hizmeti bana veriyor. Yalnız aklımda bir soru var. Ben gerektiğinde ders çalışan, istediğimde de oyun oynayan biriyim. Ben bu Windows 10 Education ile oyun vb. oynayabilir miyim? Veya daha sonra Windows 10 Home'a dönüştürebilir miyim?

Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Tam nasıl işliyor bilmiyorum fakat, Home sürümünden Pro sürümüne yükseltince Home lisansın kayboluyor, ama Education ile böyle bir durum var mı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı