Untouchablee Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 29 Aralık 2018 #11 Ne olacak böyle? Sorunlar kalktı diye çoğu insan güncelleme yaptı. Hataların düzeltilmesi daha ne kadar sürecek?
Ne olacak böyle? Sorunlar kalktı diye çoğu insan güncelleme yaptı. Hataların düzeltilmesi daha ne kadar sürecek?
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #12 Untouchablee dedi: Ne olacak böyle? Sorunlar kalktı diye çoğu insan güncelleme yaptı. Hataların düzeltilmesi daha ne kadar sürecek? Genişletmek için tıkla... Hiç bir hata göremedim.
Untouchablee dedi: Ne olacak böyle? Sorunlar kalktı diye çoğu insan güncelleme yaptı. Hataların düzeltilmesi daha ne kadar sürecek? Genişletmek için tıkla... Hiç bir hata göremedim.
Untouchablee Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 29 Aralık 2018 #13 SanayZockt dedi: Hiç bir hata göremedim. Genişletmek için tıkla... Ben de bir hata göremedim fakat internette bu tür haberleri görünce insan tedirgin oluyor.
SanayZockt dedi: Hiç bir hata göremedim. Genişletmek için tıkla... Ben de bir hata göremedim fakat internette bu tür haberleri görünce insan tedirgin oluyor.