Panda33 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Merhabalar öncelikle, Windows logo tuşu + Shift + S tuşuna basınca ekranı kırpmaya yarayan ekran alıntısı aracı geliyor fakat artık gelmemeye başladı. Basıyorum, farenin yanındaki mavi tekerlek dönüyor ama hiçbir şey olmuyor?
Merhabalar öncelikle, Windows logo tuşu + Shift + S tuşuna basınca ekranı kırpmaya yarayan ekran alıntısı aracı geliyor fakat artık gelmemeye başladı. Basıyorum, farenin yanındaki mavi tekerlek dönüyor ama hiçbir şey olmuyor?
Çözüm Yener K. 5 Mart 2021 Anladım hocam. Windows + R yapın. Gelen ekrana CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra sfc / scannow yazın. Tekrar başlatıp deneyin.
Anladım hocam. Windows + R yapın. Gelen ekrana CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra sfc / scannow yazın. Tekrar başlatıp deneyin.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 Anladım hocam. Windows + R yapın. Gelen ekrana CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra sfc / scannow yazın. Tekrar başlatıp deneyin. Artı 1 Eksi Çözüm
Anladım hocam. Windows + R yapın. Gelen ekrana CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra sfc / scannow yazın. Tekrar başlatıp deneyin.
datRuken Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 Yer Gümüşhane Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 Windows sürümün güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS Panda33 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 datRuken dedi: Windows sürümün güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. datRuken dedi: Windows sürümün güncel mi? Genişletmek için tıkla... Ama Windows Update varmış onu yapıyorum. Yener K. dedi: Anladım hocam. Windows + r yapın. Gelen ekrana CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra sfc / scannow yazın. Tekrar başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... PC'yi mi yeniden başlatayım. Güncellemeyi yapınca oldu efenim teşekkürler. Artı 0 Eksi
datRuken dedi: Windows sürümün güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. datRuken dedi: Windows sürümün güncel mi? Genişletmek için tıkla... Ama Windows Update varmış onu yapıyorum. Yener K. dedi: Anladım hocam. Windows + r yapın. Gelen ekrana CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra sfc / scannow yazın. Tekrar başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... PC'yi mi yeniden başlatayım. Güncellemeyi yapınca oldu efenim teşekkürler.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Mart 2021 #5 Panda33 dedi: Güncel. Ama Windows Update varmış onu yapıyorum. PC'yi mi yeniden başlatayım. Genişletmek için tıkla... Print Screen + win logo + shift + s deneyin bir de. Artı 0 Eksi
Panda33 dedi: Güncel. Ama Windows Update varmış onu yapıyorum. PC'yi mi yeniden başlatayım. Genişletmek için tıkla... Print Screen + win logo + shift + s deneyin bir de.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #6 @deftunex "Print Screen" tuşuna basmaya gerek yok. Artı 0 Eksi
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Mart 2021 #7 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: "Print Screen" tuşuna basmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... bende öyle ekran görüntüsü alıyor. Artı 0 Eksi
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: "Print Screen" tuşuna basmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... bende öyle ekran görüntüsü alıyor.
R rüzocux Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 188 Çözümler 2 18 Haziran 2023 #8 Yener K. dedi: Anladım hocam. Windows + R yapın. Gelen ekrana CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra SFC / scannow yazın. Tekrar başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlattım fakat aynı sorun var ve bu çözümü denedim olmadı. Başka bir çözüm yolu var mıdır? Windows güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Anladım hocam. Windows + R yapın. Gelen ekrana CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra SFC / scannow yazın. Tekrar başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlattım fakat aynı sorun var ve bu çözümü denedim olmadı. Başka bir çözüm yolu var mıdır? Windows güncel.
ATASEVERR Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 190 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #9 rüzocux dedi: Konuyu hortlattım fakat aynı sorun var ve bu çözümü denedim olmadı. Başka bir çözüm yolu var mıdır? Windows güncel. Genişletmek için tıkla... ShareX kullanabilirsiniz ücretsiz ve daha gelişmiş. Link Artı 0 Eksi
rüzocux dedi: Konuyu hortlattım fakat aynı sorun var ve bu çözümü denedim olmadı. Başka bir çözüm yolu var mıdır? Windows güncel. Genişletmek için tıkla... ShareX kullanabilirsiniz ücretsiz ve daha gelişmiş. Link
SolemnCell79338 Femtopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #10 Yener K. dedi: Anladım hocam. Windows + R yapın. Gelen ekrana CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra sfc / scannow yazın. Tekrar başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BE ÇOK TEŞEKKÜRLER Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Anladım hocam. Windows + R yapın. Gelen ekrana CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra sfc / scannow yazın. Tekrar başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BE ÇOK TEŞEKKÜRLER