mert_pet Hectopat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #1 Monitörümü yaklaşık 6 aydır kullanmıyordum. Şimdi taktım ancak alttaki fotoğrafta gördüğünüz gibi ekran çok garip olmuş bozulmuş gibi. En son kullandığımda sapasağlamdı acaba format atsam düzelir mi? Monitörümün markası AOC G2460PF. Dosya Ekleri indir.jpg 137,9 KB · Görüntüleme: 79
Monitörümü yaklaşık 6 aydır kullanmıyordum. Şimdi taktım ancak alttaki fotoğrafta gördüğünüz gibi ekran çok garip olmuş bozulmuş gibi. En son kullandığımda sapasağlamdı acaba format atsam düzelir mi? Monitörümün markası AOC G2460PF.
K Kızılsakal34 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 578 Çözümler 5 20 Eylül 2021 #2 Kablo ve bağlantı yerlerini kontrol eder misin? Hatta farklı kablon varsa onunla deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS mert_pet Hectopat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #3 Kızılsakal34 dedi: Kablo ve bağlantı yerlerini kontrol eder misin? Hatta farklı kablon varsa onunla deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir kablo taktım düzelti teşekkürler Artı 0 Eksi
Kızılsakal34 dedi: Kablo ve bağlantı yerlerini kontrol eder misin? Hatta farklı kablon varsa onunla deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir kablo taktım düzelti teşekkürler