Çözüldü Windows 10 Ekran Kararma ve Takılma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmetmusab

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10'u kurduktan sonra sistemimde takılmalar başladı. Video izlerken bir anda ekran kararıp yaklaşık 30 sn sonra geri geliyor. Oyunlar esnasında ise mevcut ekran sabit kalıp yüksek sesli bir cızırtı çıkıyor ve tek çözümü bilgisayarı baştan başlatmak oluyor. Bu hataları nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun Windows 10 ile bir ilgisi yok. Bu sadece sizin olayı Windows 10 ile bağdaştırmanız.

Sorun ekran kartınızdaki bir arıza ya da ısınma sorunu. Ekran kartınızın tozunu temizlediniz mi? Modeli nedir? Kaç yıllık bir kart? Termal macun yenilemesi yaptınız mı?
Şöyle diyeyim Nvidia GeForce 430. Yaklaşık 6 yıllık bir ekran kartı. Bir ay öncesine kadar kasayı güzelce temizledim, tozlardan arındırdım. İşlemcimin termal macununu yeniledim fakat ekran kartına termal macunu işlemi yapıldığını bilmiyordum. Sorun bunla alakalı mıdır?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı