Gideon Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2019 #1 Güç ve uyku sekmesi altında güç bağlantısı olduğunda şu süre sonunda kapat kısmı hiçbir zaman olarak işaretliyorum ama daha sonra ekran kararıyor. Ayarlara tekrar baktığımda ise 20 dakika olmuş. Bunu nasıl çözebilirim ?
Güç ve uyku sekmesi altında güç bağlantısı olduğunda şu süre sonunda kapat kısmı hiçbir zaman olarak işaretliyorum ama daha sonra ekran kararıyor. Ayarlara tekrar baktığımda ise 20 dakika olmuş. Bunu nasıl çözebilirim ?
Yetişkin çocuk Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 138 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 23 Nisan 2019 #2 Yönetici olarak yapın, belki işe yarar.
Gideon Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2019 #3 Yetişkin çocuk dedi: Yönetici olarak yapın , belki işe yarar . Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak nasıl yapacağım ? CMD'den yapmıyorum ki. Bunları yazarken yeniden 20 dk olarak ayarlanmış.
Yetişkin çocuk dedi: Yönetici olarak yapın , belki işe yarar . Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak nasıl yapacağım ? CMD'den yapmıyorum ki. Bunları yazarken yeniden 20 dk olarak ayarlanmış.