Windows 10 ekran kartını görmüyor

murat3707vip

Femtopat
Daha fazla  
RAM
10 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
Kingston 120Gb sata ssd
Ekran kartı
Gt 730
Anakart
GA-990FXA-UD5 Gigabyte
İşlemci
amd 6100 six core processor
Ben Windows 10 Pro kullanıyordum sürekli ekranıma çıkan mükemmeliğe doğru geri sayım yazan güncellemeler vardı. Bilgisayarım açık kaldı 1 saat sonra kendi kendine güncellendi. Girdim baktım şu an Windows 10 ekran kartımı görmüyor DxDiag programına girdim Microsoft temel görüntü bağdaştırısı yazıyordu. Kendi ekran kartım GT 730. ve çözünürlük düştü 1400x900'dü 1600x1200 oldu. Format atmayı deneyeceğim siz çözümünü biliyor musunuz? Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka bir format atmadan ekran kartını çıkar tak yap belki temazsızlık vardı yoksa format at

aygıt yöneticisi kısmından ekran kartını güncelleştire tıkla sonra sürücü yazılımı için bilgisayarı taraya tıkla sonra aşağıdaki seçeneği seçip ekran kartını seçip yükle

Format atma ekran kartınnın sürücüsünü indir o yüzden görmez.

İlgili linkten ekran kartı sürücünü kurup denemelisin sürücü sıfırlanmıştır format gerekmez.

Bunu indir ve normal bir setup yap.Nvidia

Bunları dedi : NVİDİA Kurulum Programı devam edemiyor . Bu grafik sürücüsü Windows un bu sürümüyle uyumlu değil.

Bunu indir ve normal bir setup yap.Nvidia
Knk senin toplarına kurban ya oldu Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bunları dedi : NVİDİA Kurulum Programı devam edemiyor . Bu grafik sürücüsü Windows un bu sürümüyle uyumlu değil.

Knk senin toplarına kurban ya oldu Teşekkür ederim
Hocam sondaki olmadı ama saolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…