alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Nisan 2021 #1 Çıldırmak üzereyim. Bütün sürücüleri güncelledim her şeyi denedim ama olmuyor ekran parlaklığını artırıyorum %100'e getiriyorum ekran titremeye ve kararmaya başlıyor güvenli modu vs. denedim olmadı bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Çıldırmak üzereyim. Bütün sürücüleri güncelledim her şeyi denedim ama olmuyor ekran parlaklığını artırıyorum %100'e getiriyorum ekran titremeye ve kararmaya başlıyor güvenli modu vs. denedim olmadı bilen var mı?
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 6 Nisan 2021 #2 Ben şöyle çözmüştüm monitörün eski sürücüsünü yüklemiştim düzelmişti bazen en son sürücüler sorun çıkartabiliyor.
Ben şöyle çözmüştüm monitörün eski sürücüsünü yüklemiştim düzelmişti bazen en son sürücüler sorun çıkartabiliyor.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Nisan 2021 #3 eax dedi: Ben şöyle çözmüştüm monitörün eski sürücüsünü yüklemiştim düzelmişti bazen en son sürücüler sorun çıkartabiliyor. Genişletmek için tıkla... Nereden güncelleyebilirim?
eax dedi: Ben şöyle çözmüştüm monitörün eski sürücüsünü yüklemiştim düzelmişti bazen en son sürücüler sorun çıkartabiliyor. Genişletmek için tıkla... Nereden güncelleyebilirim?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 6 Nisan 2021 #4 Masaüstü ise yapamazsın ancak NVIDIA programı ile çözebilirsin.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 6 Nisan 2021 #5 Aygıt yöneticisinden ekran/monitör bulun sağ tıklayıp sürücüleri bilgisayarınızda arayın. Birkaç seçenek çıkacaktır deneyin ben deneyerek buldum.
Aygıt yöneticisinden ekran/monitör bulun sağ tıklayıp sürücüleri bilgisayarınızda arayın. Birkaç seçenek çıkacaktır deneyin ben deneyerek buldum.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Nisan 2021 #6 Silinen üye dedi: Masaüstü ise yapamazsın ancak NVIDIA programı ile çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum.
Silinen üye dedi: Masaüstü ise yapamazsın ancak NVIDIA programı ile çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 6 Nisan 2021 #7 alyhisa dedi: Laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın sağ tık menüsündeki uygulaması ile çözebilirsin.
alyhisa dedi: Laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın sağ tık menüsündeki uygulaması ile çözebilirsin.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Nisan 2021 #8 Silinen üye dedi: NVIDIA'nın sağ tık menüsündeki uygulaması ile çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz acaba?
Silinen üye dedi: NVIDIA'nın sağ tık menüsündeki uygulaması ile çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz acaba?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 6 Nisan 2021 #9 alyhisa dedi: Nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp NVIDIA ile ilgili yeri seçiyorsun oradan ilgili ayarı yapıyorsun.
alyhisa dedi: Nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp NVIDIA ile ilgili yeri seçiyorsun oradan ilgili ayarı yapıyorsun.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Nisan 2021 #10 Silinen üye dedi: Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp NVIDIA ile ilgili yeri seçiyorsun oradan ilgili ayarı yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... İşte ilgili ayarı soruyorum zaten .
Silinen üye dedi: Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp NVIDIA ile ilgili yeri seçiyorsun oradan ilgili ayarı yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... İşte ilgili ayarı soruyorum zaten .