ilker tuncer Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #1 Merhaba. Klavyeyi silerken bir şey yaptım ve ekran parlaklığım kısıldı. Ayarlarda da bir şey çıkmıyor parlaklık ile alaklı. Ne yapmalıyım?
Merhaba. Klavyeyi silerken bir şey yaptım ve ekran parlaklığım kısıldı. Ayarlarda da bir şey çıkmıyor parlaklık ile alaklı. Ne yapmalıyım?
iPunch Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #11 Bende görünüyor ve bende ki adımları sizin de yapmanızı tavsiye ediyorum. Amacım yardım etmek. Be şekilde görünüyor mu peki? Dosya Ekleri dddddd.png 55,7 KB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
Bende görünüyor ve bende ki adımları sizin de yapmanızı tavsiye ediyorum. Amacım yardım etmek. Be şekilde görünüyor mu peki?
KS KS ilker tuncer Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #12 iPunch dedi: Bende görünüyor ve bende ki adımları sizin de yapmanızı tavsiye ediyorum. Amacım yardım etmek. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. monitörü güç moduna almış. windows üzerinden değiştirdim güç ayarlarından. Teşekkürler. Hakkınızı helal edin. Artı 0 Eksi
iPunch dedi: Bende görünüyor ve bende ki adımları sizin de yapmanızı tavsiye ediyorum. Amacım yardım etmek. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. monitörü güç moduna almış. windows üzerinden değiştirdim güç ayarlarından. Teşekkürler. Hakkınızı helal edin.