Windows 10 ekran titriyor

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
Nvidia GTX 1050 TI
İşlemci
Intel Core i5-8300H
2. bilgisayarım olan Monster Abra A5 V13.3 bilgisayarımın ekranı titriyor bilgisayarı sıfırladıktan sonra bu oluştu, BIOS modda değil sadece Windowsda titriyor ve başlangıç ayarlarından komut istemi gibi yerlere girdiğimde de titremiyor, aslında titriyor demekde biraz yalan olur nasıl diyebilirim tam olarak bulamadım ama yazılar ve farenin titrediğini söyleyebiliirim, daha önce sıfırladığımda böyle bir şey yoktu ayrıca hiçbir driver falan da kurmadım, çözümü nedir?

En yeni ekran kartı sürücüsünü kurmasın 555 kursun 560 hatalı.

Bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun çözüldü ondan sonra denemek için tekrardan yeniden başlattığımda sorun devam etti sorunu driver olmadan çözemez miyim Linux falan kurduğumdada bu sorun yoktu

Bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun çözüldü ondan sonra denemek için tekrardan yeniden başlattığımda sorun devam etti sorunu driver olmadan çözemez miyim Linux falan kurduğumdada bu sorun yoktu

Linux en iyisi çünkü Neden driver indirmiyorsun?

Driverları neden kurmuyorsun gerçekten?

Driverları neden kurmuyorsun gerçekten?

Driver kurmamak gibi bir derdim yok aslında, bu sorun driver kurmadığımda yoktu. Neden bu sorun var onu anlamaya anlamaya çalışıyorum bir yandanda. Ayrıca driverları şu anda kurdum ama sorun devam ediyor.

Driver kurmamak gibi bir derdim yok aslında, bu sorun driver kurmadığımda yoktu. Neden bu sorun var onu anlamaya anlamaya çalışıyorum bir yandanda. Ayrıca driverları şu anda kurdum ama sorun devam ediyor.

Sorunun videosunu paylaşma şansınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…