Amorion Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #1 Temiz format için Windows'un kendi sitesinden Windows 10 indirip USB ile bilgisayara kurdum ama bazı temel programlar eksik çıktı. Hesap makinesi, Windows Store gibi... Bu programları nereden indirebilirim. Tekrar kurulum yapmam mı gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2016
Temiz format için Windows'un kendi sitesinden Windows 10 indirip USB ile bilgisayara kurdum ama bazı temel programlar eksik çıktı. Hesap makinesi, Windows Store gibi... Bu programları nereden indirebilirim. Tekrar kurulum yapmam mı gerek?
Berhan Kanbur Kilopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #2 Rufus ile ISO dosyasını yeniden USB belleğe yazdırıp, yeniden kurulum yapınız.
Amorion Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #3 Yeniden kurdum ve sorun düzeldi teşekkürler.