A Aakın Hectopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar temiz Windows 10 kurulum yaptım update yaptım. Chipset ve Ekran kartı driverlarını kurdum şimdi ne yapabilirim? Bilgisayarımın en sağlıklı çalışması için böyle temizlik için önerdiğiniz programlar var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2019
Arkadaşlar temiz Windows 10 kurulum yaptım update yaptım. Chipset ve Ekran kartı driverlarını kurdum şimdi ne yapabilirim? Bilgisayarımın en sağlıklı çalışması için böyle temizlik için önerdiğiniz programlar var mı?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 25 Şubat 2019 #2 Wise Care 365 programı sistemi zorlamıyor ve güzel temizlik araçları var.
Eray GÜNAY Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 75 Çözümler 3 26 Şubat 2019 #3 Size gerçekten ama gerçekten lazım olan uygulamaları yükleyin. Gereksiz uygulama yüklemeyin. Ayda bir de tarayıcı temizlemesi yapın yeter.
Size gerçekten ama gerçekten lazım olan uygulamaları yükleyin. Gereksiz uygulama yüklemeyin. Ayda bir de tarayıcı temizlemesi yapın yeter.