Windows 10 en iyi performans ayarları nelerdir?

efegerger

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Bilgisayarımın özellikleri düşük. Bir hayli bende bu cihazda en iyi performansı almak istiyorum. Nasıl yaparım?

Winutil kullanabilirsiniz. Windows 11 kullanıyorum 8 GB RAM mevcut. Boşta 2.3-2.5GB RAM yiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarımın özellikleri düşük. Bir hayli bende bu cihazda en iyi performansı almak istiyorum. Nasıl yaparım?

Arama çubuğuna performans yazınca çıkıyor Windows'un görünümünü ve performansını ayarla diye oraya bak oradan performansa çek ne kadar etkili olur bilmiyorum.

Arama çubuğuna performans yazınca çıkıyor Windows'un görünümünü ve performansını ayarla diye oraya bak oradan performansa çek ne kadar etkili olur bilmiyorum.
Animasyonlara ve uygulama geçişlerine etki ediyor sadece. Performans açısından artış göstermez oradan değiştirilen ayarlar.

Bataryası olan bir cihaz değilse (tablet, laptop gibi) güç ayarlarından maksimum performansa alın. Gereksiz uygulamaları silin. Görev yöneticisinde gereksiz uygulamaların otomatik başlamasını kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…